Cum îți dai seama că nu te-ai născut pentru prima oară

Există semne care indică faptul că te-ai reîncarnat, iar dacă le observi înseamnă că nu te-ai născut pentru prima oară. Sufletul nu moare atunci când dispare corpul și doar trece dintr-o viață în alta. În culturi diferite, se crede că sufletul renaște. Potrivit legendelor, există câteva semne subtile care indică o renaștere, iar sufletul tău poate a renăscut.

Cum îți dai seama că nu te-ai născut pentru prima oară?

1. Intuiție foarte puternică

Simți uneori că se va întâmpla ceva chiar înainte să se întâmple? Instinctul îți spune că ceva nu este normal și ajungi să ai dreptate în final? Te simți conectat cu oamenii la un nivel la care aproape că le simți gândurile? Dacă o faci, există șanse ca sufletul tău să fi locuit deja pe Pământ. Intuiția ta este rezultatul faptului că sufletul tău înțelege lumea mult mai bine decât ai crede. 

 

2. Frecvență mare a deja-vu-urilor

Simți că ai mai văzut întâmplându-se ceva înainte, chiar dacă nu îți poți da seama când? Simți că ai mai fost într-un loc, că ai avut o experiență anume sau că ai auzit ceva înainte dar nu îți poți explica exact când sau cum? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, atunci există șanse destul de mari ca sufletul tău să nu fie nou în această lume. Sufletul este o entitate care nu are legătură cu timpul și spațiul și care poate vedea și trăi lucruri pe care nu le înțelegi.

O frecvență mare a acestor experiențe reprezintă un semn că te-ai reîncarcanat.

 

3. Natura extrem de sensibilă

Simți durere atunci când vezi că alții sunt răniți? Simți durerea ca și cum tu ai fi rănit? Ești capabil să te pui în locul altora și să privești lumea din punctul lor de vedere? Ai un grad ridicat de empatie? Dacă da, atunci sufletul tău se poate să mai fi fost în această lume înainte. Se crede că sufletele empatice au trecut prin experiența aceasta anterior și de aceea se pot conecta cu ceilalți la un nivel mai profund. Și sufletul tău se poate să se fi reîncarnat cu scopul de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie disperată.

 

4. Amintiri din viața trecută

Unul dintre cei mai puternici indicatori ai unei renașteri este acela al amintirilor din viețile anterioare. Poate fi vorba despre o viziune care ar putea să apară brusc în fața ochilor tăi sau ar putea fi chiar și un vis lucid care pare prea adevărat pentru a fi un vis.

Sufletele care au mai trăit în această lume înainte poartă adesea amintiri despre viețile anterioare cu ele și există momente în care văd aceste amintiri în vise sau viziuni. Dacă vezi un astfel de lucru și nu îți poți da seama de ce, probabil că ai avut o viziune dintr-o viață anterioară.

 

5. Dorința pentru conversații profunde

Sufletele renăscute sunt înțelepte, amabile și înțelegătoare prin natura lor. Acestea sunt entități puternice care nu sunt interesate de aspectele triviale și superficiale ale vieții, iar tot ceea ce își doresc sunt conversații profunde și acțiuni adevărate. Dacă te enervează discuțiile mărunte, lucrurile materialiste și afecțiunile superficiale, iar inima ta tânjește după ceva mai profund și mai semnificativ, atunci poate că sufletul tău a mai fost în această lume și a renăscut odată cu tine.

 

6. Dorința de a vizita locuri îndepărtate

Sufletele reîncarnate își doresc să fie în altă parte, departe de viața obișnuită, în călătorii. Cu alte cuvinte, acestea nu își doresc să fie îmblânzite și constrânse, de aici apărând dorința de a vizita locuri îndepărtate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod