arhanghelul Rafael

Cum să-ți vindeci rănile trecutului cu Arhanghelul Rafael

Arhanghelul Rafael, cunoscut drept îngerul vindecător, lucrează cu fiecare om în căutarea fericirii și scopului său. Îngerii știu prin câtă durere emoțională și fizică trec oamenii, iar Rafael este cel care lucrează cu noi pentru a ne vindeca rănile trectului.
S-ar putea să folosim scuze pentru faptul că încă mai lăsăm rănile trecutului să ne afecteze. Totuși, cât timp îi permitem durerii, resentimentelor și mâniei să facă parte din noi, situațiile care au provocat aceste emoții nu dispar niciodată. Iată cum poți să-ți vindeci rănile trecutului cu Arhanghelul Rafael!

Vrei să-ți vindeci rănile trecutului? Iată cum te poate ajuta Arhanghelul Rafael!


Ceea ce și-ar dori îngerii să facem în mod regulat și în toate aspectele vieții noastre este să ne concentrăm mai mult pe lucrurile pozitive, pe bucurie și entuziasm. Cheamă-l pe Arhanghelul Rafael și cere-i să te vindece de orice durere care te face să iei decizii bazate pe frică!

Vindecarea durerii este adesea văzută ca un proces lung, greoi și neplăcut, pe care cei mai mulți oameni îl amână cât de mult este posibil.
Însă când lucrezi cu îngerii, constați că exact contrariul este adevărat. Ai fi surprins câtă vindecare poți face fără să-ți dai seama.

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci e să rogi îngerii să te ajute și să te protejeze, cu voce tare sau în gând. Nu este nevoie să retrăiești complet aceste momente, dar dacă suferi din cauza durerii sau energiei scăzute cauzată de amintiri, este foarte important să nu le reprimi. Cu cât îți permiți să simți și să procesezi mai bine această durere în prezența îngerilor, cu atât mai puțin vei menține rănile trecutlui în viața ta.
Mai exact, vei afla ce înseamnă puterea vindecătoare a lui Rafael și vei simți ușurarea exprimării emoțiilor mult mai devreme decât te aștepți. Nu e niciodată distractiv să faci asta, dar când îți dai seama ce beneficii ai dacă renunți la trecut, îți vei antrena creierul să renunțe la durere, astfel încât să poți experimenta un nivel de energie înaltă în viața ta.

Încearcă să spui următorul lucru: "Arhanghelule Rafael, te rog să întri în viața mea și să lucrezi cu mine.
Te rog să mă vezi când stau aici, în acest moment. Te rog să devii conștient de orice durere din trecut pe care o simt și să lucrezi cu mine pentru a o clarifica. Stai alături atunci când procesez aceste emoții și amintește-mi că nu sunt singur. Te rog să stai alături de mine în viața de zi cu zi și lucrează cu mine pentru a vindeca în mod constant trecutul meu greu și dureros."
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod