Horoscopul săptămânii 16-22 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi va merge extrem de bine în această săptămână în ceea ce priveşte dragostea. Dacă eşti singură, în aceste zile e momentul perfect de a-ţi etala atuurile în scopul unei cuceriri sau a unui simplu flirt. Toţi bărbaţii îţi vor cădea la picioare fără să faci mare lucru. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, acum trebuie să acţionezi pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Este o săptămână bună pentru schimbări profesionale. Dacă vrei să îţi schimbi jobul, acum este momentul să acţionezi. Ai încredere în tine, iar acest lucru va conta enorm atunci când mergi să îţi discuţi viitorul. Caută să pleci undeva unde vei câştiga mai mulţi bani, nu undeva unde doar vei avea o poziţie mai bună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E rost de o împăcare în această zile. Aşa că dacă eşti certată cu iubitul sau soţul tău, acum este momentul să încercaţi să vă rezolvaţi problemele. Orice veţi dezbate acum are mari şanse de succes. Dacă eşti singură, caută să lămureşti o situaţie amoroasă mai veche care te ţine în loc din a-ţi trăi viaţa aşa cum meriţi.

Aceste zile sunt perfecte pentru investiţii, astrele sunt de parte ta şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte orice fel de afacere. Fă orice îţi stă în putinţă pentru a obţine mai mulţi bani, dar nu uita să acţionezi cu moralitate şi bun simţ. Şansele de reuşită sunt foarte mari chiar şi în condiţii vitrege.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta sentimentală evoluează frumos şi nu ai motive să te plângi. Cu toate că ai obţinut ceea ce îţi doreai, ai tendinţa de a fi nemulţumită şi de a căuta ceva şi mai bun. E momentul să te opreşti şi să te bucuri de ceea ce ai până nu e prea târziu. Dacă vei ajunge să apreciezi mai mult, vei fi mai fericită.

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani, nu ezita să îţi schimbi locul de muncă sau să ceri o mărire de salariu. De asemenea, te poţi implica în mai multe proiecte care pot da rezultate bune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei ieşi în evidenţă în aceste zile, aşa că ar trebui să profiţi de această perioadă pentru a ajunge la inima celui pe care ai pus ochii. Nu va fi deloc dificil să cucereşti pe cineva, trebuie doar să arăţi că eşti disponibilă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, partenerul tău de viaţă te va face să te simţi ca o prinţesă.

În aceste zile nu va fi vorba de bani, ci de poziţie. Încearcă pe cât posibil să te faci respectată la locul de muncă şi, astfel, nu va mai dura mult până ce vei cunoaşte succesul. E momentul să lupţi pentru un statut mai bun şi nu poţi reuşi decât dacă eşti foarte muncitoare şi serioasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în aceste zile să reapară în viaţa ta un fost iubit. Nu e cazul să te sperie acest lucru, ci din contră, să extragi ce e mai bun din el. Există şansa unei împăcări dacă unul dintre voi e dispus să facă un sacrificiu majoc pentru celălalt. Poate fi vorba de schimbarea domiciliului sau de tolerarea unei rude apropiate celuilalt.

Este un moment bun pentru a încerca să te dezvolţi profesional, iar asta presupune înscrierea la cursuri de aprofundare sau specializare. Nu ar strica să te reorientezi în carieră atât timp cât simţi că poţi mai mult sau vrei mai mult. Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă nu trebuie să ignori complet acest sector al vieţii tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău pe plan sentimental, însă tot eşti nemulţumită de unele lucruri din relaţia ta. Partenerul de viaţă încearcă să te facă să te simţi cât mai fericită, însă la un moment dar se va plictisi sau va obosi în faţa reproşurilor tale. Încearcă să apreciezi mai mult ceea ce ai, pentru că nimic grav nu se învârte în jurul tău!

Vei avea parte de cheltuieli mai mari în aceste zile, iar buzunarele ţi se vor uşura îngrijorător. Deşi nu ai ce să faci ca să le eviţi, e necesar ca de acum să încerci să faci mai multe economii pentru a nu simţi greul pe viitor. Lasă shopping-ul şi plimbările pentru când îţi vei reveni financiar!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa sentimentală îţi aduce şi satisfacţii, însă şi unele probleme pe alte planuri. Partenerul tău de viaţă este mult prea sufocant uneori şi se bagă în intimitatea ta fără să îi dai voie. E necesar să pui bariere clare dacă nu vrei să ajungi să fii controlată precum un robot. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vor avea loc schimbări prea curând.

Vei fi nevoită în această săptămână să dai mai mulţi bani decât de obicei, însă acest lucru nu se întâmplă foarte des, din fericire. Un eveniment inevitabil te baga la cheltuială, dar şi satisfacţia va fi pe măsură. Chiar dacă distacţia de care vei avea parte nu merită atât, e necesar să te situezi pe aceeaşi poziţie ca şi cei din jurul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vin cu multă voie bună şi armonie în viaţa de cuplu. Timpul petrecut alături de partenerul de viaţă vă va întări şi mai mult legătura. Dacă nu eşti căsătorită încă, aşteaptă-te să primeşti o astfel de cerere cât mai curând posibil. Dacă tu şi partenerul tău aveţi planificată o călătorie, fii singură că atunci se va întâmpla!

Nu o duci deloc rău cu banii, iar în această săptămână vei avea o mulţime de idei bune despre cum să îi cheltuieşti. E posibil să planifici o excursie exotică sau orice plimbare puţin mai costisitoare în care chiar vei simţi că primeşti ceea ce meriţi. Munca depusă până acum trebuie să fie răspătită pe măsură!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună atât pentru nativele singure, cât şi pentru cele implicate într-o relaţie. Se anunţă evenimente menite să te scape din monotonie, aşa că profită de orice ocazie pentru a face ceva nou. Fie că ai un partener sau nu, e momentul să laşi rutina deoparte şi să încerci să ieşi din zona ta de confort.

Banii nu vor fi în sfera ta de interes în aceste zile, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre munca ta. Job-ul tău este domeniul care te preocupă cel mai mult în acest moment, aşa că vei încerca pe cât posibil să excelezi în domeniul în care activezi. De aici până la a câştiga şi mai mulţi bani nu mai este decât un pas, însă nu acesta trebuie să fie scopul tău. 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E necesar ca în această săptămână să laşi mai mult de la tine atunci când au loc ciondăneli între tine şi partenerul tău de viaţă. Faptul că amândoi sunteţi două pietre tari nu vă va ajuta pe termen lung deloc. Relaţia voastră este în pericol atât timp cât niciunul nu este deschis compromisurilor. De data aceasta poţi fi tu cea care se sacrifică, însă data viitoare el va fi cel care îţi va urma exemplul.

Zilele aceastea vei comunica mai uşor cu cei din jurul tău la locul de muncă şi, astfel, vei reuşi să deschişi uşi aparent blocate. Faptul că afli tot mai multe informaţii în ceea ce priveşte afacerile sau dedesupturile jobului tău te va ajuta să găseşti calea spre succes. Banii pe care îi câştigi sunt suficienţi pentru nevoile tale, însă niciodată nu strică să ai mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Într-una dintre zilele acestei săptămâni se poate isca o mare ceartă între tine şi partener. Totul porneşte de la un nimic şi din păcate niciunul dintre voi nu vrea să cedeze. Când vă veţi da seama că a fost o prostie, va fi deja prea târziu. Vorbele urâte pe care apucaţi să vi le adresaţi vă vor trage în jos relaţia.

Este o săptămână bună pentru afaceri, tranzacţii sau orice fel de activitate care îţi pot aduce bani în plus. Cu toate că vei fi nevoită să munceşti mai mult şi să îţi aloci şi mai mult timp în acest scop, rezultatele nu te vor dezamăgi. Cei dragi te înţeleg şi te susţin atât timp cât îi asiguri că această situaţie nu va dura la nesfârşit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu o duci rău pe plan sentimental, dar nici nu te poţi lăuda cu relaţia ta. E posibil să ajungi în situaţia în care va trebui să fii sinceră cu cei din jurul tău cu privire la o problemă care dăinuie de multă vreme în viaţa ta de cuplu. Poate fi vorba despre imposibilitatea de a avea un copil sau lipsa banilor pentru a vă îndeplini un vis comun. Dacă eşti sinceră, poate ai norocul să ţi se ofere ajutor!

Ai nevoie de mai mult curaj dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti sau ceea ce crezi că meriţi pe plan profesional. Mergi cu încredere pentru a cere o mărire de salariu sau spune-ţi pretenţiile cu privire la programul de lucru pe care ţi-l doreşti. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să ajungi unde ţi-ai propus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod