Cum arată nunta perfectă pentru tine, în funcţie de zodie

Astrologia te poate ajuta să îţi organizezi nunta la care ai visat dintotdeauna. Iată ce te reprezintă, în funcţie de zodie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stilul tău este unul îndrăzneţ, impulsiv şi aventuros.

Şi cu siguranţă te gândeşti că le poţi avea pe toate odată. Aşa că, cel mai bine ţi se va potrivi o nuntă cu care îţi vei lăsa mască invitaţii. Urăşti aranjamentele demodate şi depăşite. Deci, pentru evenimentul vieţii tale cu siguranţă vei vrea ca şi cele mai mici detalii să fie la înălţime. Eşti încrezătoare în preferinţele tale, iar impactul va fi unul puternic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îţi recomandă să îţi primeşti invitaţii într-un stil cu totul autentic, clasic şi tradiţional.

Probabil ai visat la ziua asta încă de când erai mică şi cam ştii ce vrei. Pentru că eşti o fire romantică, vei vrea ca totul să fie senzual şi plin de pasiune. Doreşti ca meniul, florile şi muzica să reflecte simplitatea şi eleganţa. Calitatea va fi cea care va ieşi în evidenţă de-a lungul întregului eveniment. Vei avea o petrecere de dimensiune medie, în stil tradiţional.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu eşti o fană a lucrurilor tradiţionale.

Tu eşti o persoană vibrantă şi atentă, aşa că vei veni cu idei extraordinare pe care oaspeţii tăi le vor aprecia. Firea ta liberă va dori varietate, aşa că tema nunţii va fi una inspirată de instinctele şi starea ta. Vei avea o nuntă la care se va vorbi mult, dar care va fi presărată şi cu multă distracţie şi momente de divertisment. Dj-ul, masa şi invitaţii vor face totul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană delicată, sensibilă şi plină de sentimente, de aceea nu vei fi tentată să încerci ceva nou.

Când vine vorba de cea mai importantă zi din viaţa ta, nu vei avea treabă cu ce este la modă. Nu e stilul tău să încerci lucruri neobişnuite. Vrei ca evenimentul să fie unul restrâns, cu prietenii şi familia, undeva la marginea oraşului. Desigur, nu va fi lipsă de distracţie, dar doreşti ceva simplu şi confortabil, atât în ceea ce priveşte mâncarea şi hainele, cât şi localul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană foarte curajoasă, deci totul trebuie să fie la înălţime.

Nunta ta trebuie să fie mare şi impresionantă. Pentru ca toţi ochii să fie pe tine, orice va fi uimitor şi splendid. Nunta ta o să eclipseze orice astfel de eveniment care a existat vreodată. Bradurile celebre şi lucrurile clasice şi opulente în acelaşi timp vor transmite gustul tău pentru regalitate. Dronele, schemele de culori uimitoare şi bucătăria internaţională rafinată vor face ca nunta ta să fie cu adevărat spectaculoasă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană perfecţionistă şi îţi doreşti ca totul să fie în ordine la nunta ta.

Ea va trebui să fie diferită, prin accente şi detalii inedite. Dacă îţi doreşti o nuntă de poveste, atunci aranjamentele trebuie să fie fără greşeală. Pune-ţi amprenta asupra acestui eveniment dacă vrei ca lumea să îşi amintească de ea. De a flori până la băuturi, toate ar trebui să fie exotice şi de impact.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Petale de trandafir, cristale şi o privelişte magnifică, acesta e genul de nuntă care ţi se potriveşte.

Şi vei face tot posibil să fii cât mai aproape de această fantezie. Vrei ca totul să fie viu şi fermecător. S-ar putea ca o nuntă la palat, o nuntă în mijlocul muntelui sau plajei să fie perfectă pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O intrare spectaculoasă cu un decor regal, lumânări pentru o ambianţă perfectă, o canapea elegantă, vrei ca tot decorul să fie desprins dintr-o carte.

Alegerile tale vor fi bogate, spectaculoase. În cea mai mare parte, va fi o combinaţie între strălucire şi fantezie. Invitaţii tăi o să vadă ce nu văr la alte nunţi obişnuite. Nu vei ezita să alegi flori, tacâmuri sau alte obiecte unice.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferent dacă decorul nunţii este monoton sau fantezist, pentru tine acest lucru nu contează.

Obiectivul tău este ca acest eveniment să fie palpitant şi amuzant prin diferite activităţi pentru care vei opta. Se spune că eşti atras de călătorii, deci nunta ta poate avea această tematică. O nuntă plină de aventură e tot ce vrei ca lumea să vadă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deţii foarte bine controlul atunci când vine vorba de ceea ce îţi doreşti.

Verifici toate opţiunile decente şi sobre. Cu siguranţă nunta ta va fi sofisticată şi în perfect echilibru. Prin orice vei arăta o bună organizare, începând de la rochie până la muzică. Totul trebuie să se potrivească cu personalitatea şi farmecul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nunta ta trebuie să fie un eveniment pe care invitaţii tăi nu l-au mai văzut până acum.

Trebuie să înceapă cu lumini, acţiune şi dramă. De la aranjamentele florale până la covorul roşu, de la meniuri până la scaune, totul trebuie să fie inedit. Nu îţi pui restricţii atunci când vine vorba de alegeri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nunta ta va fi o aventură. De la fotografiile de nuntă până la dans şi distracţie, totul va fi la înălţime.

Fantezia şi imaginaţia ta va uimi pe toată lumea. Ideea e că exact aşa îţi doreşti să fie şi căsnicia ta, plină de acţiune şi lucruri noi şi diverse. Va fi un eveniment atipic şi îndrăzneţ!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod