Madonna şi Kim Kardashian, cele mai bune prietene: Şi-au făcut selfie-uri şi au filmat un video împreună

Este oficial: toată lumea îşi doreşte un selfie cu Kim Kardashian, chiar şi cele mai mari staruri ale lumii. Starleta şi-a făcut câteva selfie-uri împreună cu Madonna, Regina Muzicii Pop.
Cele două vedete s-au întâlnit la centrul YouTube Space LA din Los Angeles, Statele Unite, pentru a realiza un clip de promovare pentru gama de produse cosmetice MDNA SKIN deţinută de Madonna, potrivit harpersbazaar.com.

"Prieteni, nici nu ştiţi cât de mult o iubesc pe această femeie @madonna!", a scris Kim într-o postare pe Instagram. "Când aveam 8 ani, eu şi cu Allison am urmărit cum Madonna a filmat videoclipul melodiei Cherish pe plaja din Malibu, realizat de Herb Ritz.
În 1989, a fost vecina noastră şi ne-a dat mie şi lui Kourtney o cutie cu bijuterii neon şi brăţări negre din cauciuc. Ne-am dus la şcoală şi ne-am lăudat mult cu ele, dar nimeni nu ne-a crezut! Am admirat-o întotdeauna, iar acum primesc cele mai bune sfaturi de îngrijire a pielii de la ea! Sunt obsedată de serul Rose Mist MDNA SKIN şi de masca pentru ochi. Sunt incredibile! Abia aştept să vedeţi discuţia noastră pe Youtube
", a scris Kim Kardashian într-o postare pe Instagram în care apare alături de Madonna.

Şi celebra cântăreaţă a postat un selfie Snapchat alături de Kim, anunţând întreaga lume că este prietenă bună cu faimoasa starletă.
Madonna a însoţit postarea de o mulţime de emoji.



"Suntem foarte drăguţe! Mulţumesc @kimkardashian şi tuturor celor de la @mdnaskin", a scris Madonna în dreptul selfie-lui cu filtru Snapchat, în care cele două vedete apar cu urechi şi nas de şoricei.

Cele două au filmat un video în care discută despre îngrijirea pielii, scopul fiind promovarea brandului de cosmetice pentru îngrijirea pielii MDNA SKIN, deţinut de Madonna.

Kim Kardashian le-a promis fanilor săi că filmuleţul va fi publicat curând, fără să anunţe o dată a lansării.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod