Ce erou te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă te-ai pus măcar o dată în viaţă în pielea unui personaj războinic din filme sau animaţii. Dar ştii care erou te reprezintă cel mai bine?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spider-Man.

Tu eşti o persoană dură, hotărâtă, curioasă şi cinstită. Poţi fi un lider mare pentru că nu te temi de provocări sau de luarea unor decizii dificile. De asemenea, lucrezi bine în echipă pentru că ai multă energie şi eşti pusă pe fapte mari. De asemenea, poţi fi foarte impulsivă, acţionând înainte de a gândi. La fel este şi Spider-Man, energic, curajos şi impulsiv, toate acestea făcându-l să fie un supererou. Amândoi vă doriţi să fiţi importanţă în lume.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Gamora.

Eşti o persoană fiabilă, loială şi stabilă. Cu toate acestea, tu eşti şi foarte încăpăţânată. Dacă cineva te enervează, nu vei uita niciodată asta. Gamora se ataşază greu de oameni noi, dar odată ce o face, ei devin parte din familie. Ea şi-a răzbunat mult familia şi şi-a salvat prietenii. Cu toate că aveţi un exterior dur, în interior sunteţi calde şi fidele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Loki.

Eşti o persoană curioasă, flexibilă şi uşor adaptabilă. De asemenea, poţi fi prietenoasă, dar şi răutăcioasă, inconsecventă, nervoasă şi indecisă. Pentru că poţi trece foarte uşor de la o stare la alta, oamenii te văd cam instabilă. Semeni cel mai mult cu Loki, care nu e pe deplin un super-erou. El mereu e cu capul în nori, imprevizibil şi flexibil, la fel ca şi tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Hulk.

Eşti o persoană foarte sensibilă, atentă, empatică şi cu multă imaginaţie. De asemenea, poţi avea schimbări bruşte de dispoziţie, eşti nesigură şi manipulativă. Nici Bruce Banner nu îşi poate controla întotdeauna sentimentele şi atunci devine Hulk. La fel ca şi el, poţi fi un prieten şi o soţie sau soţ minunat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iron Man.

Eşti o fire pasională, creativă, caldă şi veselă. Oamenii se bucură să fie în jurul tău. Cu toate acestea, poţi fi şi egoist şi arogant. Chiar îţi place să fii în centrul atenţiei şi nu reacţionezi deloc bine atunci când nu se întâmplă asta. Bineînţeles, te asemeni cu Iron Man la inteligentă, amuzament şi fire războinică. Ambii acţionaţi ca un lider şi doriţi atenţie şi adoraţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vision.

Eşti o persoană muncitoare, analitică, logică şi umilă. Preferi să ţii capul plecat şi să munceşti mai degrabă decât să atragi atenţia asupra succesului tău. De fapt, lucrezi prea mult şi te distrezi prea puţin. De asemenea, poţi fi şi prea critică şi te îngrijorezi mult prea repede. Te asemeni cu Vision, un super-erou robot.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Black Panther.

Eşti o persoană diplomată, corectă, sociabilă şi îţi place armonia. Te pricepi de minune să vezi toate părţile unei situaţii şi iei decizii în cunoştinţă de cauză. Tânjeşti după justiţie şi nu îţi place violenţa. Cu toate acestea, poţi fi şi indecisă şi plângăcioasă. Semeni cel mai mult cu Black Panther, eroul care trebuie să ia mereu în considerare ce e mai bun pentru ţara pe care o conduce. Vă place amândurora dreptatea şi faci orice pentru ca să o obţii, dar nu neapărat prin mijloace violente.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Black Widow.

Eşti o persoană curajoasă şi plină de energie, poţi găsi mereu o cale de ieşire din orice situaţie, indiferent cât de greu ar fi. Pentru că eşti sensibilă, ai tendinţa de a-i proteja pe ceilalţi. De asemenea, ai o natură neîncrezătoare care ar putea să te facă să fii violentă şi geloasă. Tu eşti Black Widow, un super-erou misterios, la fel ca şi tine. Ea are un trecut întunecat şi intens, dar păstrează totul secret. De asemenea, e sensibilă şi pasionată, dar are grijă să îşi păzească spatele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Star-Lord.

Eşti o persoană idealistă şi nu te gândeşti la consecinţe, dificultăţi sau complicaţii. Din această cauză, uneori poţi promite mai mult decât poţi duce. Eşti amuzantă, preţuieşti râsul, călătoriile şi eşti deschisă către orice experienţă nouă. Tu eşti Star-Lord, care de multe ori uită să se gândească la posibilele repercusiuni şi face promisiuni măreţe. Te asemeni cu el şi datorită umoului şi afecţiunii de care daţi dovadă amândoi. Şi în plus, acesta călătoreşte toată ziua, deci se potriveşte cu visul tău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Captain America.

Eşti o persoană cu convingeri tradiţionaliste, preţuieşti istoria şi ai un mare respect pentru strămoşi. Vrei să treci prin toate etapele vieţii, să te căsătoreşti, să îţi construieşti o carieră şi să ai copii. Eşti o fire responsabilă şi disciplinată. Cu toate acestea, poţi fi şi arogantă, crezând că le ştii pe toate. Din acest motiv, te asemeni cu Captain America. Acesta îi respectă pe cei din jurul său, dar nu se teme să îi contrazică atunci când consideră că e necesar. E foarte hotărât la fel ca şi tine şi militează pentru lucrurile importante în lume.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Doctor Strange.

Eşti o persoană ambiţioasă şi originală, te mândreşti cu amilitatea ta de a gândi altfel şi de a pune întrebări despre orice. Eşti independentă şi tinzi să îţi blochezi sentimentele şi emoţiile în tine. Chiar dacă eşti o fiinţă bună la suflet, poţi deveni uneori temperamentală. Te asemeni cu Doctor Strange, cel mai mistic dintre eroi. El a devenit puternic tocmai pentru că are abilitatea de a gândi diferit, în afara realităţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Scarlet Witch.

Eşti o persoană visătoare, intuitivă, artistică şi plină de compasiune. De asemenea, poţi fi şi fricoasă şi să ai uneori dorinţa de a evada din realitatea dură de zi cu zi. Te asemeni cu vrăjitoarea Scarlet, cunoscută pentru telepatie şi manipularea a energiei, pentru că şi tu eşti foarte conectată cu aceste lucruri. Cu toate acestea, şi tu şi ea sunteţi adesea subestimate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod