Ce înseamnă când visezi cai



Călărești un cal negru. În cazul femeilor, un astfel de vis este un semn că dorințele se vor împlini pe neașteptate, printr-o coincidență ciudat sau pur noroc. Acest vis indică îndeplinirea dorițelor, însă nu prin propriile eforturi.

Călărești un cal alături de partenerul tău. În cazul femeilor, acest vis este, de obicei, un semn bun și ar putea indica faptul că ești obiectul atenției unui admirator. Uneori, acest vis indică faptul că ai mai mult de un admirator.

Mai mulți cai care pasc. Un astfel de vis este un semn bun, indicând că afacerile tale sunt de succes. De asemenea, ar putea indica suportul și buna înțelegere dintre tine și partenerii de afaceri. Este semn al succesului în ceea ce urmărești sau lucrezi în prezent.

Vezi pe cineva care vinde un cal. Un astfel de vis este semn al unor afaceri riscante și incerte, care s-ar putea dovedi a fi profitabile și care îți vor aduce prosperitate.


Vinzi cai și îl păstrezi pe cel mai bun pentru tine.
Un astfel de vis este, de obicei, un semn foarte bun. Simbolizează capacitatea ta de a lua deciziile corecte. Abordarea ta prudentă te ajută să eviți greșelile inutile.

Cumperi un cal. Un astfel de vis nu este un semn bun și ar putea indica pierderi financiare în viitorul apropiat.

Te dai jos de pe un cal. Un astfel de vis ar putea indica unele schimbări negative care se vor produce în curând în viața ta. Poate că vei fi forțat să începi o nouă etapă care nu e pe placul tău.

Călărești un cal alături de alți călăreți. Un astfel de vis ar putea indica faptul că vei primi câteva vești pe care le aștepți de mult timp.

Citește și: Ce înseamnă atunci când visezi că ai căzut în gol? Descoperă semnificaţia celor mai comune vise

Ai grijă de un cal.
Un astfel de vis este un semn bun, ceea ce indică întâlnirea cu cineva care s-ar putea dovedi a fi un foarte bun prieten.

Acest vis indică o nouă relație importantă cu cineva.

Nu poți stăpâni un cal. Un astfel de vis nu e un semn bun și poate indica faptul că faci pași greșiți sau nu reacționezi într-o situație în care adversarii tăi concurează împotriva ta. Din cauza comportamentului tău necorespunzător, s-ar putea să nu poți finaliza unele dintre obiectivele sau proiectele tale actuale.

Lovești un cal. Un astfel de vis indică comportamentul tău nepăsător față de cineva foarte apropiat. Acest vis este un avertisment că ai putea pierde persoana respectivă în viitorul apropiat din cauza comportamentului tău nechibzuit.

Un cal agresiv. Dacă ai văzut sau ai încercat să călărești un cal agresiv este un semn rău. Acest vis te poate avertiza să acorzi atenție în trafic, deoarece există o mare posibilitate de a fi implicat într-un accident.
Este recomandat chiar să anulezi vizitele sau călătoriile planificate în viitorul apropiat.

Un cal obosit/epuizat. Un astfel de vis ar putea indica o muncă grea și o mulțime de responsabilități în zilele următoare. Acestea vor necesita mult timp și energie pentru a fi finalizate. Probabil vei fi foarte obosit până vei reuși, dar vei termina cu succes.

Hrănești un cal cu mâna. Un astfel de vis este un semn că te preocupă să ai grijă de ceilalți. Îi vei ajuta pe cei apropiați, care au nevoie de ajutorul tău.

Găsești o potcoavă. Un asfel de vis simbolizează noroc neașteptat într-o situație importantă. În cazul femeilor, poate indica găsirea unui partener foarte grijuliu și bun în viitorul apropiat. De asemenea, poate înseamna începutul unei relații cu cineva pe cate îl consideri partenerul ideal.


Un cal care aleargă liber. Un astfel de vis e semn bun, simbolizând libertatea și fericirea. Indică lucruri bune care vin în curând în voața ta. Poate că unele dintre dorințele tale se vor îndeplini în curând.











 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod