5 cele mai bune serumuri cu niacinamide: micșorează porii, estompează ridurile și petele

Unul dintre cele mai subestimate produse de frumusețe este serumul cu niacinamide. Dacă nu l-ai inclus deja în rutină, îți ofer câteva opțiuni eficiente.
Totusi, in ultima vreme am remarcat ca tot mai multe prietene au aflat despre niacinamide, ceea ce imi spune ca multe dintre ele au citit review-urile pozitive de pretutindeni. Unul dintre cele mai populare este serumul de la The Ordinary, pe cat de accesibil, pe atat de eficient, deoarece are o concentratie destul de mare.

Niacinamidele sunt de fapt vitamina B3, care este esentiala pentru buna functionare a organismului nostru: de la sistemul digestiv, pana la circulatie si functiile creierului.
„Asa cum intreg corpul nostru are nevoie de vitamina B3 pentru a fi sanatos, si pielea noastra are de castigat de pe urma ei: aceasta este extrem de versatila, ajutand orice tip de ten sa se mentina sanatos, tanar si curat”, spune Shabir Daya, farmacist Victoria’s Health.

Cum te ajuta niacinamidele?


Un serum cu niacinamide iti poate revolutiona rutina de frumusete. Acest ingredient pretios regleaza secretia de sebum si rafineaza porii, ajutand foarte mult in cazul tenului gras, cu pori dilatati.
Previne aparitia acneei si confera instant luminozitate tenului, ajutandu-l sa arate mai tanar si mai sanatos. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod