1% din populația lumii vibrează la o frecvență înaltă. Faci și tu parte din această categorie?

Ai simțit vreodată că nu faci parte din lumea aceasta, pentru că ești foarte diferit de ceilalți? Poate că indiferent cât de mult încerci să devii o versiune mai bună a ta sau orice faci, simți că nu poți atinge obiectivul.
Simți că faci tot ce îți stă în putere pentru a fi sănătos și pentru a deveni mai bun, dar parcă nu funcționează nimic. Dacă îți sunt cunoscute aceste simptome, probabil că faci parte din procentul de 1% din populația lumii care vibrează la o frecvență înaltă. Iată ce ar trebui să știi despre acest subiect!

Cum îți dai seama dacă vibrezi la o frecvență înaltă?


Ce înseamnă o frecvență înaltă? Înseamnă că ești o persoană extrem de sensibilă și empatică și că simți totul la un nivel profund. Și intuiția ta este puternică, având în vedere că mai degrabă simți lucrurile decât le vezi.

Dar această intuiție puternică vine cu un preț. Poate că suferi de anxietate uneori sau ești frustrat pentru că simți că trăiești mai mult în capul tău decât în realitate.
Sunt și zile în care te simți singur și ți se pare că nimeni nu te înțelege.

Cu toate acestea, nu este o situație atât de negativă precum ai crede, deoarece există și lucruri extraordinare pe care le au în comun oamenii care vibrează la o frecvență înaltă. Iată câteva dintre acestea!

Lucruri pe care le au în comunii oamenii care vibrează la o frecvență înaltă


1. Au o percepție ridicată a simțurilor. Intuiția este puternică și adevărată. Aceștia pot simți la propriu totul. De asemenea, ar putea experimenta o schimbare a simțurior puternice precum clarvederea.

2. Au o înțelepciune aparte și știu lucruri pe care alții nu sunt capabili să le perceapă sau știe, deoarece își folosesc doar partea rațională a creierului.

3.
Au adesea vise lucide, halucinații și alte experiențe ciudate.

4. Înțeleg lucrurile care nu fac parte din aria lor de expertiză. Înțeleg orice lucru, indiferent cât de necunoscut este domeniul pentru ei. Cei care vibrează la o frecvență înaltă știu totul intuitiv.

5. Ceilalți se simți confortabil în prezența acestor persoane. Există o schimbare în comportamentul celorlalți atunci când se află în preajma celor care vibrează la o frecvență înaltă, dar și când nu. Prezența lor este simțită într-un mod diferit.

6. Oamenii negativi se expun în fața acestor persoane și ies din viața lor, deoarece nu pot gestiona toată iubirea și pozitivitatea acestor persoane.

7. Pot observa tipare și sincronii acolo unde alții nu văd nimic.

8.
Sunt conștienți de mintea, trupul și sufletul lor. În timp ce alți oameni nu pot înțelege de ce aceste persoane simt și se poartă cum o fac, acestea nu au o problemă. Pentru că se cunosc cu adevărat.

9. Nu iau lucrurile pe care le fac prea tare în serios

10. Îți pot face prietenii să zâmbească indiferent de cât de supărați sau nervoși sunt. 

11. Le place să aibă grijă de sine și de oameni. Aceștia sunt îngrijitori înnăscuți, iar lumea are nevoie de mai multe persoane de genul acesta.

12. Oamenii se deschid ușor în fața acestor persoane și le împărtășesc lucruri pe care nu le-au mai spus nimănui altcuiva.

Dacă faci parte din această parte a populației cu o frecvență înaltă, atunci nu ești de acord cu ideea conform căreia banii sunt punctul central de concentrare al lumii.
Apreciezi sănătatea spirituală mai mult decât lucrurile materiale și ai tendința să-ți urmezi imina. Ai nevoie de mai mult timp pentru a te relaxa și reîncărca, după ce experimentezi cu energiile oamenilor din jurul tău. Fă o plimbare în natură, simte vântul pe pielea ta, înoată în mare, bucură-te de răsărit. Toate aceste lucruri mici în viața ta te vor ajuta atunci când te simți extenuat emoțional sau mental.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod