Top 5 cărți de autocunoaștere care te ajută să evoluezi și să te înțelegi mai bine

Un citat celebru spune că ne naștem de două ori: prima oară, la propriu, când venim pe această lume. A doua oară? Atunci când ne dăm seama de ce ne-am născut prima dată.
Cum putem sa stim ce ne dorim de la viata, fara sa stim, in primul rand, cine suntem noi? Este o intrebare pe care ti-ai pus-o, probabil, cel putin de cateva ori. Cunoasterea de sine este esentiala in orice aspect al vietii, ea dictand din umbra directiile in care ne indreptam si deciziile pe care le luam.

Daca vrei sa te cunosti la un nivel mai profund si sa iti descoperi sinele, exact asa cum este el, cateva lecturi te pot indruma eficient in aceasta calatorie. Este un drum frumos, care cateodata poate deveni dificil, dar care iti va aduce foarte multe satisfactii!

Top 5 carti de autocunoastere care te ajuta sa afli cine esti cu adevarat


1.
Alain De Botton – O educatie emotionala


Daca ar trebui sa iti recomandam un singur autor care sa te introduca in lumea autocunoasterii si care sa te faca sa iti doresti enorm sa ai o relatie mai buna cu tine insati, acela ar fi Alain de Botton. Dupa volume precum Arhitectura fericirii, Ce se intampla in iubire si Eseuri de indragostiti, De Botton vine cu aceasta carte surprinzatoare.

Autorul de origine elvetiana vorbeste des despre relatii, insa este ferm convins ca acestea nu pot exista fara ca fiecare dintre parteneri sa faca o munca individuala.
Volumul O educatie emotionala iti va oferi toate uneltele de care ai nevoie pentru a te intelege mai bine si pentru a te cunoaste asa cum nu ai facut-o pana acum.

2. Dr. Louann Brizendine – Creierul femeii


Femeile gandesc si functioneaza diferit fata de barbati, iar aceasta este o certitudine. Pentru a te cunoaste cu adevarat, este important sa stii cum functioneaza organismul tau, ce modele complexe exista in creierul tau si cum poti folosi toata aceasta structura interioara in favoarea ta. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod