Time Management – curs intensiv cu strategii concrete despre cum sa-ti organizezi viata si sa valorifici timpul la maximum

Ti s-a intamplat sa te intrebi cand vei apuca sa rezolvi tot ce ai de rezolvat?

Ti-ai dorit vreodata ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore?

Pe 29 ianuarie, de la ora 18:30, compania de training Self Trust Academy va invita la un curs atipic de Time Management, un curs despre cum sa ai grija de cea mai pretioasa resursa pe care o ai la dispozitie: timpul. Un curs despre Life Management, dincolo de ideea de Time Management. Si asta pentru ca, de fapt, nu poti controla timpul. Ce poti face, in schimb, este sa-ti gestionezi actiunile si prioritatile.

De ce sa vii la curs:

·         Vei invata sa te organizezi si sa-ti planifici activitatile astfel incat sa ai la final de zi un To Do List bifat 100%

·         Vei afla cum iti poti atinge obiectivele de zi cu zi evitand stresul

·         Vei afla care sunt  activitatile care duc la pierderea timpului si care sunt secretele pentru a castiga timp

·         Vei intelege cum influenteaza comportamentul autentic relationarea eficienta si vei invata cum sa-ti depasesti barierele interne de comunicare pentru a gestiona eficient timpul


Ce vei invata:

O perspectiva noua asupra timpului – timpul ca resursa, nu ca limita

Care sunt barierele comportamentului autentic, ce ne fac sa pierdem timp

Serviciu – Cariera – Vocatie: cum influenteaza perceptia asupra timpului succesul tau profesional

Cadranul prioritatilor: ce este si cum poate fi folosit

Not to do list – un instrument util pentru eficienta

Cum sa iei deciziile corecte intr-un timp scurt

Importanta focusului in planificarea ta zilnica

Cum sa castigi timp: tips and tricks
 

Cursul va avea loc pe 29 ianuarie, de la 18:30 la 21:30, iar locatia va fi anuntata in curand.

Investitia este de 200 RON.

Inscrie-te aici.


 

Cu cine?

Alin Comsa, are o experienta vasta in domeniul vanzarilor bancare si este trainer de peste 12 ani. De-a lungul timpului, a dezvoltat cursuri despre Leadership, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Public speaking, NLP.  In prezent, Alin se ocupa de managementul dezvoltarii departamentului de vanzari directe al Raiffeisen Bank, unde coordoneaza peste 500 de oameni de vanzari din intreaga tara si este, totodata, lector la Institutul Bancar Roman si la fundatia Calea Victoriei.

Andrei Dunuta, este Sales Director si Partener la Adwisers, companie de consultanta de business si coaching financiar. Cu o experienta de 5 ani in sales management si business development, Andrei a construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare.

Cea mai mare pasiune a lui este sa lucreze cu oamenii, sa ii ajute sa creasca si sa le insufle incredere in ei. De asemenea, Andrei este Trainer la Human Invest, lector la Fundatia Calea Victoriei si colaboreaza cu Salvati Copiii ca trainer motivational.

Alin Comsa si Andrei Dunuta sunt fondatorii Self Trust Academy, companie de training axata pe dezvoltare personala, vanzari si leadership. Printre cursurile Self Trust Academy se regasesc: “Nu am venit sa tin un discurs” – curs de Public Speaking si Vanzari, care foloseste o tehnica unica in Romania: filmarea incrucisata; Elevator Speech – cum sa-ti prezinti afacerea intr-un mod captivant, in 30 de secunde; Charisma, workshop cu exercitii practice menite sa-ti redobandesti carisma si puterea de a influența;  Ce vor barbatii.
De fapt –workshop despre psihologia masculina si comunicarea eficienta cu barbatii; Excelenta in vanzari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod