Talismane protectoare care au grijă de sănătatea și de starea ta de bine!

Realizate din argint, cristale sau lemn, unele talismane protectoare sunt folosite în medicina alternativă împreună cu alte leacuri și tratamente pentru a spori energiile benefice asupra organismului. Iată ce pandantive poți purta și tu zi de zi pentru sănătatea ta și pentru un tonus ridicat.

Talismane protectoare din cristale


Alege pietrele naturale care sunt înzestrate cu energii benefice și pot alunga influențele nocive din jurul tău. Piatra ce cele mai puternice capacități vindecătoare este ametistul mov, un cristal care reglează metabolismul, procesul hormonal și ajută la eliminarea toxinelor din corp. Se spune despre ametist că poate ”curăța” sângele și este bine să îl porți zilnic, dacă ai probleme de sănătate.

De asemenea, rubinul este o piatră prețioasă încărcată cu energii pozitive, care acționează asupra inimi, a sângelui și asupra sistemului nervos.
Rubinul ajută la refacerea echilibrului fizic și mintal, alungând stările de depresie, care pot accentua orice afecțiune  a corpului.

Este indicat să porți și bijuterii din chihlimbar care nu este un cristal, dar are origini organice și intră în rezonanță cu sistemul tău imunitar, pe care îl protejează.

Mâna Hamsa protejează de bolile rele


Frunza de palmier cu cinci lobi sugerează de fapt mâna dreaptă deschisă, un simbol deosebit de puternic în cultura arabă, cu rol de protecție a organismului împotriva relelor de tot felul.
Mâna Hamsa sau Mâna Fatimei întoarce deochiul, protejează sănătatea și aduce prosperitate.

Mâna Hamsa este atribuită Fatimei, fiica lui Mahomed, și este una dintre cele mai iubite talismane protectoare în lumea musulmană. Evreii spun însă că era simbolul lui Miriam, sora lui Moise. Deseori, în mijlocul mâinii se inserează ochiul atoatevăzător, care protejează împotriva influențelor negative și împotriva farmecelor de boală. În lumea Orientului Mijlociu, este cea mai populară amuletă, iar cei care o poartă se bucură de vitalitate și noroc, dar ea trebuie să fie realizată din argint pentru a avea o putere sporită. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod