Presiunea de a arăta întotdeauna perfect. Cum o resimt femeile?

Da, femeilor le place să se aranjeze și să se simtă frumoase. Dar acest lucru vine la pachet cu presiunea de a arăta întotdeauna perfect. Cum se manifestă aceasta?
Poarta o conversatie sincera cu orice femeie din oricare colt al lumii si vei ajunge la un numitor comun: presiunea de a arata intotdeauna perfect. In continuare, vei vedea care sunt efectele acestei presiuni si cum o poti gestiona:

Ajungi sa cheltuiesti sume considerabile pe lucruri fara de care poti trai


Ti se termina rimelul, trebuie sa iti faci manichiura cu gel la 3 saptamani, sa iti laminezi sprancenele, sa iti cumperi inca o rochie pentru alt eveniment din aceasta luna. Eventual iti mai expira si abonamentul la sala.
Sala la care nu mergi neaprat pentru sanatatea ta sau pasiunea pentru fitness, ci pentru ca simti o presiune continua de a slabi si de a avea corpul cat mai tonifiat cu putinta. Toate acestea te fac sa cheltuiesti sume considerabile. In plus, se adauga si timpul pe care esti nevoita sa il investesti pentru programari, shopping si sala.

Desigur, unele lucruri iti pot face placere. Poate te relaxeaza sa iti faci unghiile. Dar poate nu le-ai face intotdeuana la 3 saptamani daca nu ai resimti acea presiune de a nu avea “unghii crescute”.
Poate ai mai astepta daca nu te-ai gandi ca vei fi judecata si catalogata drept “neingrijita”. Poate uneori nu ai timpul necesar de a-ti face programare, a merge pana la salon plus una-doua ore alocate programarii efective. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod