Iubești ploaia? S-ar putea să fii pluviofil

Iubești ploaia? În timp ce alții se plâng că li se udă pantofii sau că le este stricată coafura, tu ai merge printr-o ploaie de vară fără să stai prea mult pe gânduri, bucurându-te de picăturile de ploaie care îți ating pielea și de mirosul pământului ud.
Dacă ești de părere că ploaia este unul dintre cele mai frumoase daruri ale naturii și ai prefera oricând norii gri, nu cerul albastru, s-ar putea să fii un pluviofil, adică un iubitor al ploii. Pluviofilii iubesc ploaia și simt liniște și bucurie în zilele ploiase. În loc să fii deprimat când asculți prognoza meteo, norii de furtună și sunetul tunetelor te liniștesc. Iată câteva semne care indică faptul că iubești ploaia!

Semne care arată că iubești ploaia


1. Zilele ploioase te relaxează


A început o furtună din senin? Nicio problemă. În timp ce alții s-ar putea grăbi să ajungă acasă înainte ca ploaia să îi ude complet sau se plâng tot drumul până la muncă, ție îți place vremea ploioasă și te simți relaxat atunci când picăturile de ploaie încep să cadă din cer.
Sunetul ploii te liniștește și nu îi poți înțelege niciodată pe cei care se plâng de vremea ploioasă.

2. Iubești natura


Simți nevoia să fii afară, în natură, chiar și pentru câteva minute în fiecare zi. Fără aerul curat și spațiul deschis, te simți deprimat. Indiferent dacă este vorba despre o după-amiază leneșă petrecută întins la soare sau despre aerul rece și curat al iernii, îți place mereu să petreci timpul afară.

3. Ai putea să te uiți la ploaie pentru ore întregi


Fie că ești acasă sau la birou, îți place să te uiți la picăturile de ploaie care se preling pe geamuri și ajung pe pământ afară. Acest miracol al naturii nu pare a te plictisi vreodată.
Din contră, te uimește de fiecare dată.

4. Iubești mirosul pământului după ploaie


Dacă ai putea să îți faci propriul parfum, acesta ar fi mirosul de după ploaie. Acel miros freș de pământ îți inundă simțurile după o furtună și este, de asemenea, mirosul tău preferat din toată lumea.

5. Preferi cerul înnorat


Cei mai mulți oameni preferă soarele și cerul albastru, dar pentru tine vremea perfectă implică nori mari și întunecați, precum și tunete care se aud la distanță.

6. Ai sta în ploaie oricând și oricât


În timp ce mulți oameni se enervează când își uită acasă umbrela și se udă din cauza ploii până ajung unde trebuie, tu nu te grăbești niciodată când plouă și ți-ar plăcea chiar să stai afară și când este o furtună, iar ploaia îți udă toate hainele. Percepi acest lucru ca fiind o activitate înviorătoare și ți-ai dori să poți face asta mai des.

7. Sunetul ploii te calmează


Indiferent dacă este o ploaie ușoară de vară sau o furtună, sunetul ploii te liniștește. S-ar putea chiar să lași sunetul ploii înregistrat de pe internet să meargă atunci când dormi.
Sunetul pe care îl fac picăturile de ploaie atunci când cad pe pervaz este ca un concert pentru tine, iar sunetul unei furtuni ar putea să te adoarmă cu ușurință în orice noapte. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod