Cum te avertizează Universul că ești pe calea greșită

Multe persoane cred că lucrurile doar li se întâmplă, dar cu cât avem mai multă încredere în intuiția noastră, cu atât mai mult putem observa că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Însă știai că universul te avertizează că ești pe calea greșită?

Semne prin care universul îți spune că ești pe calea greșită


S-ar putea să nu fim conștienți pe deplin de ce creăm în fiecare moment, dar, din fericire, universul ne anunță când suntem pe drumul cel bun sau pe calea greșită. În general, avertismentele date de univers apar sub forma circumstanțelor și evenimentelor nedorite în viața noastră. Aceste semne indică faptul că energia ta are o frecvență a vibrației scăzută. Gândurile, sentimentele și acțiunile tale sunt concentrate pe negativism, ceea ce creează circumstanțe nedorite.


Atunci când gândurile, sentimentele și acțiunile au o frecvență a vibrației ridicată, viața se aliniază perfect. Vei avea noroc și o zi lipsită de probleme. De aceea este atât de important să-ți ridici vibrația prin alegerea conștientă a gândurilor pozitive.

Deși avem capacitatea de a rezona la o frecvență vibrațională ridicată, este o provocare pentru noi să rămânem la acel nivel în mod constant. Ca rezultat, s-ar putea să mai întâlnim circumstanțe nedorite din când în când.
Însă cât timp primim aceste semne de avertizare, putem reveni rapid pe drumul cel bun. Iată care sunt acestea!

Semne prin care universul te avertizează


Te împiedici
Ești blocat în trafic
Auzi comentarii neplăcute de la alte persoane
Te lovești
Trebuie să faci plăți neașteptate
Ai un sentiment greu de vinovăție
Te cerți cu cei dragi
Te îmbolnăvești
Te doare capul
Îți pierzi sau ți se strică lucrurile
Ai parte de mirosuri, sunete sau gusturi neplăcute

Fiecare dintre aceste semne indică faptul că trebuie să te centrezi și să-ți ajustezi frecvența. Când întâlnești unul dintre aceste semne de avertizare, oprește-te! Nu mai lucra la acea sarcină, nu mai purta acea conversație și nu te mai gândi la subiectul care îți trecea prin minte.
În schimb, respiră adânc, îndepărtează-te de situație și meditează un minut, dacă poți. Dacă observi aceste semne rapid și răspunzi imediat, simplul act de centrare va opri impulsul negativ. Însă nu ar trebui să te obsedeze aceste semnale. Este un simplu moment de care trebuie să treci. Acordă atenție gândurilor, sentimentelor și acțiunilor care rezonează cu frecvența naturală a sufletului!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod