Cum poți detecta energiile negative din casă cu ajutorul unui pahar cu apă

Energiile negative reprezintă o entitate care te poate afecta, precum și pe animalele tale de companie și orice obiect din casa ta.
Dar, din fericire, există o modalitate care îți permite să detectezi energiile negative din casă cu ajutorul unui pahar cu apă, sare și oțet și să le îndepărtezi pentru o perioadă din locuința ta. Iată care este această metodă!

Află cum poți depista energiile negative cu un pahar cu apă în propria locuință!

Poți elimina energiile negative folosind un truc simplu, dar foarte eficient, care te va ajuta să duci o viață mai bună. Ingredientele de care ai nevoie sunt ușor accesibile. 

Vei avea nevoie de:

1 pahar (trebuie să fie complet transparent)
oțet alb
sare granulată
apă

Mod de preparare

Se adaugă puțină sare, puțin oțet și puțină apă în pahar.
Se așază paharul în unele zonele în care îți petreci cel mai mult timp și în locurile în care te vizitează alte persoane. Se lasă în locul respectiv timp de 24 de ore. După ceva timp, verifică modul în care reacționează sarea, dacă a crescut sau a scăzut nivelul apei. Clătește paharul bine cu apă după 24 de ore, după care poți repeta procedura ori de câte ori crezi că este necesar. Pune paharul în toate zonele din casă, până când sarea nu se mai ridică.

De asemenea, este recomandat să pui paharul într-o zonă în care nu poate fi văzut, astfel încât să poată absorbi eficient energiile negative. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod