Cum să fii o persoană plăcută în fața celorlalți

Axează-te pe aspectul fizic, dar încearcă să ții cont și de frumusețea atitudinii tale și de bunătatea inimii.
Cand auzi un compliment, ar fi bine ca acesta sa nu se refere doar la aspectul fizic. Invata sa fii o persoana placuta fara sa te bazezi pe trasaturile chipului si ale trupului tau.

Simtul umorului in limite rezonabile, zambetele sincere si inteligenta imbraca frumos o silueta de invidiat si un chip angelic. Poarta-le cu incredere si o sa fii o persoana placuta! Tine cont si de aceste idei, dezvaluite de S.K. Sharma, psiholog si consilier lifestyle, pe timesofindia.com.

Trebuie sa-ti doresti sa fii o persoana placuta


In primul rand, pentru a deveni o persoana pozitiva, trebuie sa vrei cu adevarat sa fii asa.
Dorinta vine doar atunci cand esti sigura ca schimbarea iti va imbunatati viata. Vei stii ca esti pe drumul cel bun cand oamenii vor incepe sa aiba mai multa incredere in tine, vor fi politicosi in preajma ta, iar colegii de la serviciu isi vor dori sa te aiba alaturi.

Fii realista!


Sa fii o persoana placuta nu inseamna ca trebuie sa te transformi intr-un sfant. Poti avea in continuare sentimente negative, reactii dure in diferite situatii, daca se impun. Ideea este ca atitudinea generala sa fie una pozitiva, optimista.
Nu te descuraja cand nu reusesti sa fii mai buna! Continua sa iti doresti asta si incearca sa nu mai cedezi starilor apasatoare. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod