trasaturi prin care ii intimidezi pe cei din jur

7 trăsături de caracter prin care îi intimidezi pe cei din jur

Uneori, modul în care ne comportăm sau lucrurile pe care le spunem îi poate îndepărta pe cei din jurul nostru.
Este posibil să nu fii mândră de anumite trăsături ale tale și să îți dorești să te schimbi. Sau, dimpotrivă, le-ai putea vedea ca fiind ceva pozitiv, chiar dacă prin asta schimbi modul în care ești percepută de ceilalți.

E important să fii conștientă că acele trăsături i-ar putea intimida pe alții. Care sunt acestea?

Ești burtal de sinceră


Sinceritatea este una dintre caracteristicile definitorii ale personalității tale. Îți place să fii onestă cu oamenii, chiar dacă uneori asta prespune să spui un adevăr dur prin care ai putea răni pe cineva. Simți că este ceea ce trebuie să faci. Mai degrabă spui ce gândești decât să apelezi la minciună.

Nu îți plac conversațiile de complezență


Nu îți place să-ți pierzi timpul cu discuții de complezență, cum ar fi cele despre vreme sau oricare alt subiect deschis doar pentru a arăta o latura prietenoasă și politicoasă.
Îți par total inutile și preferi să discuți lucruri cu adevărat importante. Drept urmare, fie sari peste acest pas, fie nu vorbești deloc cu oamenii cu care știi că nu poți aborda subiecte captivante. Acesta este motivul pentru care ai putea fi considerată nepoliticoasă sau rece.

Nu tolerezi ignoranța


Deși tu ești deschisă și vrei să înveți mereu lucruri noi, alții nu sunt întotdeauna dornici să facă la fel. Așadar, atunci când cineva este judecat, mai ales de către cineva care nu este în măsură să o facă, te enervezi foarte tare. Din această cauză, încerci să eviți acei oameni sau, în cel mai rău caz, s-ar putea să îți pierzi cumpătul cu ei.

 

 

Nu suporți persoanele care își plâng de milă


Tu nu te plângi și, de aceea, te aștepți ca ceilalți să facă la fel.
Din punctul tău de vedere, oamenii ar trebui să se adune și să se ocupe de problemele lor cu adevărat, decât să-și piardă timpul plângându-și de milă. Și, dacă trebuie să lucrezi cu acești oameni, simți că te fac și pe tine să-ți pierzi timpul. Așadar, s-ar putea să îți exprimi ferm părerea cu privire la asta. Din această cauză, cei din jur te-ar putea acuza că ești lipsită de sentimente.

Te ții întotdeauna de cuvânt


Odată cu onestitatea, vine și capacitatea de a te ține de cuvânt. Când faci promisiuni, le duci la îndeplinire. Cu toate acestea, nu toată lumea face acest lucru. Deci, când cei din jur văd cât de serioasă ești, s-ar putea compara cu tine și ar vedea contrastul, lucru care i-ar face să se simtă umiliți și neputincioși.


Ești deschisă


Încercarea și învățarea lucrurilor noi nu te fac să te simți inconfortabil, spre deosebire de alte persoane. Ești deschisă să asculți întotdeauna ambele versiuni la poveștii. Te inspiră necunoscutul, ceea ce te poate determina să începi să faci lucrurile într-un mod diferit față de ceilalți. Tot ce este nou și ciudat îi scoate pe oameni din zona lor de confort, de obicei. Așadar, atunci când le confrunți modul de gândire, s-ar putea simți amenințați de tine.

Ai o voință puternică și ții la părerile tale


Dacă ți-ai propus să faci ceva, o vei face indiferent de situație, chiar dacă asta înseamnă că nu te conformezi așteptărilor celorlalți. Nu îți este frică să mergi contra curentului și să stai singură dacă modul tău de a gândi sau de a face lucrurile nu se potrivește cu norma.
Și, dacă nu obții imediat rezultatul dorit, ai încredere să continui, oricând de inutil și de ciudat ar părea pentru alții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod