zodiile care saruta cel mai bine

Zodiile care sărută cel mai bine

Sărutul este unul dintre cele mai intime lucruri pe care le pot face doi oameni împreună, de aceea e atât de important!
În astrologie, există câteva semne zodiacale care au mai multe abilități decât celelalte. Printre ele se numără și abilitatea de a săruta.

  • Zodiile care sărută cel mai bine


Berbec


Berbecul sărută bine, e clar. Tot ce vrea de la tine este un semn că face o treabă bună și va face o treabă și mai bună. Dacă partenerul tău din zodia Berbec te sărută, el nu se va preface și nu va fi fals. Își va pune tot sufletul în acel sărut.

Taur


Taurul este o zodie foarte pasională și vrea să fie maestru în arta sărutului.
Îi și iese! Săruturile lui sunt lungi, pentru că se lasă purtat de val întotdeauna. Mai mult decât atât, totul vine foarte natural pentru el. Săruturile lui te vor încânta.

Rac


Natura seducătoare a personalității Racului este atât de caldă și minunată, încât este aproape imposibil să îi reziști. Sărutul acestuia este o experiență unică, deoarece astfel își exprimă dragostea pură. Este ceva magic!

Leu


Leul vrea să impresioneze prin tot ce face.
Dar, prin săruturile lui se întrece pe sine. Leul sărută cu intenție, el vrea să te dea gata și îi reușește de fiecare dată. El este aproape cel mai bun în arta sărutului, pentru că el este bun în toate!

Scorpion


Scorpionul nu ține morțiș să te sărute, doar dacă, desigur, trebuie să o facă. Și cam asta se întâmplă într-o poveste de dragoste: săruturile sunt de așteptat. Deci, va lua totul ca pe o provocare și va încerca să fie cel mai bun. Scorpionul sărută cu pasiune, pentru că nu concepe dragostea fără pasiune.

Săgetător


Dacă vrei să te săruți cu cineva căruia nu îi pasă ce crezi despre sărutul său, atunci fă-o cu un Săgetător.

Vei ajunge să experimentezi un alt tip de sărut, e ca și cum ai fi aproape singură. De ce e acest lucru unul bun? Pentru că el nu încearcă să te impresioneze, e acolo doar pentru plăcerea sărutului.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 8 Feb 2020, 19:19
    Iubire

    Dacă mă cere de soție iubitul meu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod