zodii incapatanate

5 zodii care nu suportă să li se spună ce să facă

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Majoritatea oamenilor nu reacţionează bine atunci când li se spune ce trebuie să facă. Ba chiar îi înfuriază!
În astrologie, există unele semne zodiacale care urăsc să primească indicaţii sau sfaturi din partea celorlalţi. Aceşti indivizi se descurcă cel mai bine atunci când acţionează independent şi nu suportă să aibă şefi.

5 zodii care urăsc să li se spună ce trebuie să facă


Berbec


Când cineva îi spune Berbecului să nu facă ceva sau să nu îşi asume un risc, mai impulsionat devine să o facă. Berbecul este capricios şi oricine nu e de acord cu el iese din viaţa lui. Dacă face o greşeală, e un motiv în plus de a învăţa ceva.
Preferă să aleagă drumul mai greu, atât timp când e decizia lui. Berbecul nu evită astfel de situaţii, el se bucură de experienţă.

Taur


Taurul este cunoscut pentru încăpăţânarea sa şi nu crede că cineva poate avea o idee mai bună decât el despre ce trebuie să facă. Oricine poate să spună ce vrea, pentru că el va ignora totul. Sfaturile, sugestiile şi indicaţiile nu îl deranjează, deoarecere are un simţ de sine foarte dezvoltat. Taurul nu acţionează niciodată fără să se gândească înainte la consecinţe.

Leu


Leul nu suportă să i se spună ce să facă.
El este liderul suprem şi el este cel care dă ordine, nicidecum cel care le urmează. Leul ştie ce vrea şi ce trebuie să facă pentru a obţine ce îşi doreşte şi, atunci când nu obţine rezultatele scontate, îşi asumă întreaga responsabilitate pentru orice greşeală. E mult mai bine pentru el să-şi găsească propria cale decât să se ia după cineva care încearcă să-l ghideze. Nimeni nu este mai bun ca Leul.

Gemeni


Gemenii îi vor asculta pe cei care le spun ce să facă, dar, în final, îşi vor urma propria inima.
Ei au nevoie de flexibilitate şi de libertatea de a schimba lucrurile aşa cum vor, când vor. Uneori le poate lipsi consecvenţa, dar asta nu înseamnă că nu vor face ceea ce este necesar. Nu le e uşor să ia decizii, dar nu vor ca altcineva să decidă pentru ei.

Vărsător


Vărsătorul este mult prea independent pentru a accepta ca cineva să îi spună ce să facă. Dacă cineva totuşi încearcă, va face în mod deliberat contrariul. Vărsătorul are un mod inedit de a face lucrurile şi, dacă ar urma indicaţiile altcuiva, asta îi poate înăbuşi creativitatea şi spiritul inovator.

Dacă un Vărsător promite că face ceva, o va face atât timp cât nu e deranjat de cineva care încearcă să îl ajute.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod