zodii dependente de retelele de socializare

5 zodii dependente de rețelele de socializare

Îți verifici constant toate aplicațiile de social media și nu poți trăi fără Facebook sau Instagram? Dacă da, atunci e vorba despre o dependență!

Ești dependentă de rețelele de socializare dacă:


  • Ai întotdeauna aplicațiile Facebook, Instagram, Snapchat și Twitter deschise
  • Verifici constant fluxul paginilor tale sau ale altor persoane
  • Primul lucru pe care îl faci dimineața este să-ți verifici conturile de social media

Există anumiți oameni care duc această dependență la un alt nivel, devenind astfel o problemă serioasă. Astrologia ne poate ajuta să ne dăm seama care sunt aceștia în funcție de zodia lor:

Gemeni


Gemenii sunt foarte sociabili în viața reală, deci de ce nu ar fi sociabili și în mediul online? Ei obișnuiesc să își verifice toate rețelele de socializare încă de la primele ore ale dimineții, dar și pe parcursul zilei.
Le place să împărtășească lucruri, în special politice, umanitare și muzică. Gemenii adoră dialogurile și discuțiile și să vorbească despre tot ce îi pasionează.

Scorpion


Scorpionul este într-o permanentă pândă și adoră să știe ce se întâmplă în viața altora. În schimb, este foarte discret atunci când vine vorba de propria-i viață. Dacă vrei să afli ceva despre el, trebuie să ai mult noroc. Conturile lui pe rețelele sociale nu îți vor dezvălui prea multe, dar el cu siguranță te va investiga și va știi aproape totul despre tine.


Leu


Leul este cunoscut pentru dorința lui de a fi în lumina reflectoarelor. Așadar, care ar fi cea mai bună modalitate de a fi în centrul atenției? Social media! Leul este maestru în postarea celor mai reușite selfie-uri, momente magice din viața lui și din călătorii, delicii culinare, dar și cele mai recente cumpărături. Poveștile Leului sunt captivante și de aceea are o mulțime de urmăritori. Cu toate acestea, din când în când se satură și anunță că se retrage.
Dar, de obicei, se întoarce rapid pentru că nu poate suporta să nu le arate celorlalți cât de fabuloasă e viața lui.

Balanța


Balanța are toate paginile și site-urile care îl interesează deschise. Este genul de persoană care își verifică destul de des fostul partener pe rețelele de socializare, dacă nu chiar în fiecare zi. Motivul pentru care face acest lucru este nevoia de validare. Vrea să știe că viața fostului sau fostei nu este la fel de fantastică precum a ei.

Săgetător


Săgetătorul este un utilizator obișnuit de social media.

Toate postările lui sunt atent alese pentru a-l pune în cea mai bună lumină posibilă. El distribuie multe lucruri și toate au scopul de a obține ceva, un răspuns. Postările sale reprezintă întrebări și comentarii la postările altora. Social media e ca un job pentru acesta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod