Petrecere

6 trucuri ca să impresionezi pe oricine la o petrecere chiar dacă nu eşti sociabil

Dacă eşti o persoană retrasă şi devii nervoasă atunci când trebuie să participi la o petrecere, iată câteva trucuri care te vor ajuta să te integrezi perfect!
Fiecare invitaţie la o petrecere te îngrijorează şi te stresezi din cauza faptului că eşti stângace atunci când trebuie să socializezi? Brightside ne prezintă 6 trucuri extrem de utile care te vor ajuta să impresionezi pe toată lumea şi care te vor face să pari exact de acolo!

1. Ţine-ţi mâinile ocupate


Când ai ceva în mână, nu mai eşti atât de atentă la tine. De ce crezi că invenţia bilei antistres a fost un mare succes? Poţi ţine un pahar, o farfuriuţă sau un şerveţel pe care să îţi pui alimente, astfel ai mereu ceva de făcut cu mâinile tale şi te concentrezi mai mult pe asta.


2. Pregăteşte-ţi dinainte subiectele de conversaţie


Subiectele pot fi diverse, începând de la saluturi sincere şi prietenoase, până la modul în care ai ajuns să cunoşti gaza petrecerii, carieră, interese sau subiecte comune pentru interacţiuni scurte cu invitaţii.

3. Dacă te duci nepregătită, axează-te pe evenimente actuale sau interese comune


Când vine vorba de politică, vei avea suficiente lucruri de discutat despre asta. Deasemena, poţi aminti despre o poveste amuzantă care a devenit virală pe Facebook sau despre un film care rulează atunci.


4. Mergi la petrecere cu cel puţin un prieten sau o persoană pe care o cunoşti


De multe ori nu poţi merge însoţit de cel mai bun prieten sau de o persoană pe care o cunoşti bine la reuniuni sau petreceri. Dar dacă există vreo şansă ca acest lucru să revină realitate, atunci te poţi bucura de sprijin social.

5. Stai aproape de mâncare şi de băuturi


Dacă nu te însoţeşte nimeni, stai aproape de masa cu mâncare şi băuturi şi vei avea parte de un câştig dublu. În primul rând pentru că poţi lua mereu ceva de acolo ţinându-ţi totodată mâinile ocupate, iar în al doilea rând pentru că îţi oferi mai multe şanse de a purta o conversaţie, pentru că invitaţii se vor plimba sau se vor aşeza lângă tine.


6. Nu mânca nimic fierbinte, care te poate murdări, lipicios sau sfărâmicios


Din cauza nervilor vei avea mâini destul de tremurânde. Dacă te gândeşti să te îndrepţi către acele aripioare fierbinţi acoperite în sos barbecue, ai face bine să te mai gândeşti o dată. Este reţeta pentru dezastru!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod