6 simboluri pe care să nu le ignori dacă îți apar în vis

Ceea ce visezi îți poate oferi diferite indicii cu privire la ceea ce se va întâmpla sau la modul în care te vei schimba în curând. Descoperă ce semnificație au diferite simboluri care îți apar în vis.
Lumea viselor are încă multe secrete, dar există simboluri care înseamnă lucruri specifice și pe care este util să înveți să le recunoști. Somnul profund va favoriza și apariția viselor de durată, iar pe măsură ce reușești să te relaxezi și să ajungi la starea de odihnă vei reuși să remarci diferite lucruri aparte care apar în fiecare vis. Nu le trece cu vederea, ci compară-le cu lista alcătuită de specialiști pentru a evalua ce s-ar putea întâmpla pe viitor.

 
Iată ce simboluri trebuie să-ți dea de gândit:

 
1. Zborul 

Un vis în care zbori îți arată nevoia pe care o simți de a-ți realiza un obiectiv pe care ți l-ai stabilit. Încotro te îndrepți și cum ajungi acolo? Ai multe obstacole de depășit? Iată la ce trebuie să te facă să te gândești un vis care este legat de zbor.
În plus, acest tip de vis te va face să te scoli plin de energie. Vei avea un sentiment de libertate și vei realiza că nu depinde decât de tine să iei măsurile necesare pentru a te apropia de scopul pe care ți l-ai propus.

 
2. Cascadele

Un vis care evocă apa face referire de obicei la starea ta emoțională. Apa simbolizează curățenia și puritatea. Dacă visezi o cascadă este un semn foarte bun care îți indică un nou început și eliminarea greșelilor din trecut.
 
Potrivit specialiștilor, dacă îți apare o cascadă în vis trebuie să-ți pui următoarele întrebări: 
- este o cascadă mare sau de mici dimensiuni? 
- cum arată obstacolele?
- ți se pare foarte greu să ajungi la ea sau este aproape?
- unde este cascada: într-o pădure întunecată, în junglă sau pe o plajă însorită?
Răspunsurile la aceste întrebări îți pot arăta dacă schimbarea pozitivă este aproape și dacă trecerea prin ea va fi simplă sau destul de complicată.

 
3. Dinții

Dinții apar destul de des în vis, dar nu simbolizează mereu îmbătrânirea. Scoaterea dinților reprezintă eliminarea unui lucru negativ, iar dinții stricați sau înnegriți arată că ții ascunse frica și anxietatea.
Cel mai adesea se repetă visul în care cad dinții, această imagine fiind cauzată de situații stresante cum ar fi pierderea jobului, teama că o persoană iubită te va părăsi sau minciunile ascunse. Dacă vezi dinți într-un vis întreabă-te cum te gândești la dinții tăi. De obicei rolul lor primordial este de a susține corpul prin mestecarea hranei. Cum îți susții întreaga viață și pe ce baze este clădită?

 
4. Sarcina

Dacă visezi că ești însărcinată înseamnă că vei avea parte de o promovare, vei progresa într-un mod neașteptat sau îți vei realiza o dorință pe care o ai de mult timp și pentru care ai muncit foarte mult.
 
Când vizualizezi sarcina în visele tale trebuie să te întrebi:
- ce încerci să creezi?
- ce transformare ar putea interveni în viața ta cotidiană?
- ce posibilități ai în plan profesional și personal?
Un vis în care ești însărcinată îți indică numai lucruri bune, atât la serviciu, cât și în cadrul relației cu partenerul.

 
5. Casele

Un vis care înfățișează diferite case îți arată aspecte legate de personalitatea ta. În funcție de tipul de casă și de câte camere are interpretarea se poate adânci.
Casele reprezintă siguranță și alinare. Un pod reprezintă amintiri ascunse, iar un beci sau un subsol poate face referire la intuiția ta.

 
6. Banii

Un vis despre bani te va face să te trezești recunoscător și mulțumit. Banii reprezintă un semn al norocului și al imaginii de sine pozitive. Dacă visezi că ai câștigat la loterie înseamnă că-ți vei schimba stilul de viață, iar dacă visezi că dai bani de pomană probabil te temi să nu pierzi ceva din viața ta. În general orice vis care include bani este direcționat spre dorința de abundență și prosperitate. În momentele în care ești treaz precis te gândești des la aspectele financiare pentru că sunt legate direct de ritmul vieții.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod