Victoria Beckham, cu o pereche de ghete de la Alaïa la o ținută casual

Brandul Alaïa este iubit de celebrități pentru superbele ghete sau pantofi eleganți, care foarte rar sunt purtate cu ținute casual. Victoria Beckham pare însă a nu avea nicio problemă cu

Victoria-Beckham-Alaia-Suede-Zipper-Boots-3

Brandul Alaïa este iubit de celebrități pentru superbele ghete sau pantofi eleganți, care foarte rar sunt purtate cu ținute casual.

Victoria Beckham pare însă a nu avea nicio problemă cu asta. Ea a fost surprinsă de fotografi ieșind din hotelul în care stă la New York, purtând o pereche de ghete negre Alaïa Suede Zipper Boots (de piele întoarsă cu fermoar) pe care le-a asortat la o pereche de blugi skinny și o geacă verde închis, chiar kaki, cauciucată cu un guler înalt în care și-a ascuns aproape întreaga față.

Iar ce a mai rămas pe afară era acoperit de ochelarii de soare. Talkshoes.com anunță că o astfel de pereche de ghete costă aproape 2.400 dolari si se poate achiziționa online de pe Net-a-Porter.Victoria-Beckham-Alaia-Suede-Zipper-Boots-2
Totuși, după cum se știe, cel mai iubit brand de pantofi al Victoriei Beckham este Manolo Blahnik, același promovat și de către Sarah Jessica Parker în “Totul despre sex”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod