O garderobă aşa cum nu ai mai văzut: Are 200 de metri pătraţi şi valorează milioane de dolari

O starletă din Singapore are o gardeobă de invidiat. Femeia de afaceri, care este o vedetă pe reţelele de socializare, se poate lăuda cu una dintre cele mai impresionante colecţii de haine, pantofi şi accesorii din lume.

Jamie Chua le-a permis celor de la Bonkers Closets să-i analizeze gardeoba care conţine mii de articole de lux, creaţii ale unor designeri de top ai lumii. Dressing-ul are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, iar accesul se face numai pe bază de amprentă, potrivit housebeautiful.com.

Măsurile siguranţă sunt justificate, având în vedere bunurile pe care femeia de afaceri le păstrează în garderoba sa. Aceasta deţine peste 300 de perechi de pantofi, fiecare având o valoare medie de 1500 de dolari.

Până şi tenişii pe care îi poartă Jamie Chua sunt acoperiţi cu diamante.



În colecţie mai sunt 200 de genţi Hermes, care costă între 8000 şi 300.000 de dolari fiecare. Dulapurile din sticlă securizată îi protejează valoroasele poşete şi în acelaşi timp le expun astfel încât starleta să găsească imediat ceea ce caută.

Posesoarea acestei colecţii impresionante a conceput dressing-ul astfel încât să arate precum o galerie de artă, expunând ţinutele şi bijuteriile sale favorite.



În afara pieselor înrămate, Chua mai foloseşte un sistem pentru depozitare de tip rafturi culisante, ceea ce înseamă că în spatele fiecărei uşi se ascund sute de obiecte vestimentare ordonate cu grijă.



Jamie Chua este o femeie de afaceri care şi-a lansat propria linie de produse cometice pentru îngrijirea pielii.
Aceasta este o vedetă în Singapore şi un adevărat star pe reţelele de socializare, unde postează des fotografii glamour. Jamie, în vârstă de 42 de ani, arată ca de 20 de ani şi are doi copii adolescenţi.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod