Meghan Markle a avut cea mai scumpă garderobă regală în 2018

În primul său an în calitate de membră a familiei regale, Meghan Markle a captivat atenția întregii lumi.
Având în spate o carieră de actriță la Hollywood, noua Ducesă de Sussex a fost obișnuită să fie în centrul atenției cu mult înainte ca povestea de dragostea dintre ea și Prințul Harry să ia naștere. 

Meghan este obișnuită cu ținutele de gală, cu rochiile scumpe create de designeri celebri și cu participarea la evenimente pe covorul roșu. Dar odată cu noul statut, fosta actriță în vârstă de 37 de ani a fost nevoită să-și schimbe complet garderoba și stilul vestimentare. Meghan trebuie să respecte protocolul și regulile vestimentare ale casei regale.

Noua Ducesă de Sussex se pare că a reușit să facă această tranziție cu succes, având în vedere popularitatea sa tot mai mare.
Garderoba sa este admirată, ținutele și accesoriile purtate de ea devenid rapid trenduri. De fapt, este suficient ca Meghan să poarte o rochie, o poșetă sau un accesoriu pentru ca acestea să fie vândute până la ultima bucată în numai câteva minute. 

Dar toate aceste realizări vestimentare vin cu un cost. Iar potrivit site-ului UFO No More specializat în moda familiei regale, costul garderobei purtate de Meghan în 2018 a fost unul destul de piperat. Meghan se află în topul celor mai costisitoare garderobe purtate în 2018 de o membră a familiei regale, cu suma de 508.258 de dolari. Topul include 14 femei din familia regală, inclusiv Kate Middleton, Prințesa Eugenie sau Prințesa Beatrice. 

De-a lungul anului, am văzut-o pe Meghan purtând creații Oscar de la Renta, Givenchy, Armani, Jason Wu sau Victoria Beckham.
Ducesa de Sussex a avut o mulțime de apariții publice și ocazii de a purta rochii și ținute elegante, de la nunta din luna mai, evenimente oficiale sau primul tur regal în Australia și Noua Zeelandă alături de Prințul Harry.

Fără îndoială, cele mai multe dintre ținutele sale au fost necesare. Dar sunt și unele lipsuri în descoperirile făcute de site-ul citat. În primul rând, aceștia au analizat numai hainele noi, fără să le includă și pe cele pe care Meghan le-a repurtat. De asemenea, suma include numai obiectele vestimentare și accesoriile pentru care a putut fi identificat sau estimat prețul. Prin urmare, numai 254 din totalul de 323 de piese vestimentare noi au fost incluse în calcularea acestui buget.

De asemenea, un set format dintr-o brățară și o pereche de cercei Cartier în valoare de aproximativ 233.000 de dolari a fost inclus în costul total.
Setul ar fi fost un cadou din partea Prințului Charles, dar acest lucru nu a fost confirmat. Chiar și fără aceste bijuterii, Meghan tot se află pe primul loc în topul celor mai scumpe garderobe purtate de o membră a familiei regale în 2018.

O piesă semnificativă care nu a fost inclusă în sumă este rochia de mireasă Givenchy creată special pentru ea. Motivul este acela că nu se cunoaște prețul rochiei. 

Kate Middleton s-a situat pe locul patru în top, cu 117 piese vestimentare noi, 81 dintre acestea putând fi estimate sau având prețul cunoscut. Suma total a garderobei lui Kate a fost de 85.000 de dolari. 

Prințesa Eugenie, care s-a căsătorit în 2018, s-a situat pe locul 12 cu 60 de piese vestimentare noi, dintre care 43 au putut fi evaluate la suma de 39.818 dolari.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod