Kids Fashion Week 2016 aduna pe scena designeri romani si branduri din industria de moda pentru copii

În Capitală se va desfășura, în curând, Kids Fashion Week 2016,un eveniment care doreşte să se poziţioneze în topul festivalurilor de modă din România și va aduce pe podium designeri români și branduri din industria de modă pentru copii.
Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București vă invită la prima ediţie Kids Fashion Week, care se va desfăşura în perioada 27 – 28 februarie, începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Metropolitan Life și va fi prezentat de Bianca Ioniță. Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în modă pentru copii, prezente in colectiile Girls Only by Rita Muresan , Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah.
Totodată, pe podiumul KFW va fi lansată, în premieră internațională, colecţia de haine pentru copii Cătălin Botezatu pentru care vor defila  copii vedetelor Irinel Columbeanu, Dan Cruceru, Paula Chirila, Giulia Anghelescu Huidu, Coffi Dima si altii. Evenimentul se va bucura de momente artistice şi de magie, oferite de către Emilia Musala si Magicianul Antonio.

Kids Fashion Week  este marcă înregistrată Stelian Milu Production, fiind primul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat în România.
Tocmai de aceea, Bucureștiul va deveni pentru două zile, capitala modei pentru copii. Prin această primă ediție, organizatorii doresc să îmbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite în urma evenimentului, vor fi donate Fundației Filantropice Metropolis și are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum și a organizatorilor de evenimente în viața copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice.


În organizarea acestui festival a fost implicat arh. Laurentiu Paicu, care a realizat designul catwak-ului KFW 2016. Astfel, toți iubitorii de fashion şi caritate, sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2016, pe 27 – 28 februarie, de la orele 19:00.  Accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod