Kate Middleton a purtat un palton în stil militar pentru Ziua Commonwealth

Kate Middleton și Prințul William s-au reunit luni cu Meghan Markle și Prințul Harry pentru a celebra alături de Regina Elisabeta și alți membri ai familiei regale Ziua Commonwealth
Cuplurile regale au participat la slujba anuală dedicată acestei sărbători oficiale, desfășurată la Catedrala Westminster Abbey. Commonwealth Day celebrează în fiecare an cele 53 de națiuni care formează Commonwealth, unele dintre ele având ca suveran pe Regina Elisabeta a II-a. Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, au participat de asemenea la slujbă.

Ca de fiecare dată, Ducesa de Cambridge a arătat uimitor într-un palton de tip rochie. Kate a ales să poarte un palton de inspirație militară Catherine Walker, cu numeroși nasturi dispuși pe două rânduri, ce amintesc de uniformele militare.
Nu este prima dată când Ducesa poartă această piesă. Prima dată a apelat la paltonul roșu în anul 2014, în timpul unei vizite regale în Noua Zeelandă. 

Kate a asortat paltonul cu o pălărie în aceeași culoare și pantofi gri din piele întoarsă, cu toc înalt, în asociere cu un clutch asortat perfect.

Este a patra oară când Ducesa de Cambridge participă la slujba dedicată acestui eveniment, dar este și o celebrare specială. În 2019 se aniversează 70 de ani de la formarea Commonwealth-ului modern.



Kate Middleton a impresionat în ultima perioadă prin paltoanele stylish pe care le alege pentru evenimentele speciale la care participă. 

În luna februarie, soția prințului William a purtat un palton statement de culoare bleu, semnat Mulberry.
Cu o croială de tip capă și un guler în stil Peter Pan, look-ul retro le-a amintit multora de Mary Poppins. Kate a asortat piesa deosebită cu pantofi cu toc Gianvito Rossi și un clutch de tip cutie.
 
Foto: Hepta 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod