Cher, imaginea oficială a noii colecţii vestimentare Marc Jacobs

La aproape 70 de ani, Cher rămâne în prim-planul industriei de divertisment din Statele Unite


Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul "Visătorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" şi "Believe".

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, proprietarul brandului care îi poartă numele.

Marc Jacobs a câştigat de-a lungul timpului admiraţia tuturor editorilor de modă din întreaga lume. El şi-a pus semnătura nu numai pe colecţii vestimentare, ci şi pe colecţii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru câini numită Bark Jacobs.

Marc Jacobs s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marcă extrem de profitabilă care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piaţa produselor de lux.
În 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a părăsi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri şi pentru a pregăti lansarea la bursă a propriei mărci.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod