Burberry își va prezenta noua colecție pe Snapchat

Casa de modă britanică Burberry, celebră pentru trench coat-urile sale, își va prezenta noua colecție primăvară-vară 2016 în avanpremieră pe Snapchat, serviciul de mesagerie preferat de adolescenți în care mesajele se autodistrug, cu o zi înainte de prezentarea sa în cadrul Fashion Week din Londra, relatează AFP citată de Agerpres.
Imagini ale noii colecții Burberry, captate în direct când se fac ultimele retușuri, vor fi dezvăluite pe Snapchat duminică începând cu ora locală 19.00 și vor dispărea după 24 de ore, au informat cele două companii într-un comunicat.

Evenimentul va oferi un surplus de interes paradei Burberry din cadrul Fashion Week din Londra prevăzută pentru luni, 21 septembrie, ora locală 13.00 și cu privire la care marca prevede să mai difuzeze imagini pe Snapchat, precum și pe alte servicii online ca Facebook, Instagram, Twitter, Vine sau WeChat.

Rețelele de socializare și serviciile de difuzare în flux (streaming) precum Periscope (Twitter) au fost amplu utilizate săptămână aceasta în cadrul Fashion Week din New York.


Foto: Burberry
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod