Andreea Marin promovează arta în rândul tinerilor purtând haine imprimate cu tablouri, create de Andreea Buga

Andreea Marin susține tinerii designeri români purtând piese vestimentare din mătase imprimată cu detalii din tablouri de artă.

Creațiile îi aparțin designerului Andreea Buga și includ detalii din tablourile pictate de cunoscuta Alma Redingler.

Viața pare mai colorată azi, caci port cu drag o bluză realizată de un tânăr designer român pe care îl susțin cu drag, Andreea Buga, artist care aduce arta mai aproape de publicul tânăr printr-o colecție minunată realizată din mătase imprimată cu operele pictoriței Alma Redingler. Astfel, universul viu colorat din tablouri coboară pe rochii, tricouri și cămăși rafinate.

Noul membru al familiei noastre, o pufoasă felină de o lună și jumătate, iubește atingerea materialului fin”, a mărturisit vedeta printr-un mesaj postat pe Facebook lângă fotografiile în care apare purtând creația Andreei Buga.

Andreea Buga a realizat colecții sport-chic și elegante imprimate cu tablouri de artă și, în plus, pentru a atrage tinerii in muzeele de artă, le oferă celor care achiziționează o piesă din noua sa colecție două bilete de intrare la Muzeul Storck din București.

Imi doresc să văd cât mai mulți tineri vizitand muzee și să aprecieze din ce în ce mai mult arta plastică clasică și contemporană. Este bine să cultivam gustul pentru frumos și să apreciem ceea ce este cu adevărat valoros și peren”, declară Andreea Buga.

Colecția mixta casual sporty-chic, Fancy Canvas (feminină) și Fall Canvas (masculină), disponibilă pe www.andreeabuga.ro, include tricouri, bomber jackets, pantaloni de trening, fuste și rochii sport, în croiuri și mixuri cromatice ce respectă tendințele actuale și sunt realizate din materiale delicate ce oferă lejeritate și permit pielii să respire.

Colecția elegantă Fall New Silk este realizată in intregime din matase și pastreaza parfumul florilor și clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

Poți privi un tablou dar nu poți păstra momentul. Eu am vrut să păstrez clipa pentru cei care simt mătasea ca parte din eleganța și atitudinea lor. Colecțiile mele realizate până în prezent reprezintă ideea decupată din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe mătase, și reprezintă spiritul artei contemporane aplicat prin creativitatea designului vestimentar”, declară Andreea Buga.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod