Daruieste momente speciale de rasfat cu seturile cadou DOVE

Printre pregătirile caracteristice sezonului și organizarea surprizelor pentru cei dragi, nu uita să îți acorzi timpul necesar pentru ritualul tău de frumusețe. Descoperă cea mai bună îngrijire pentru părul și pielea ta cu noile seturi cadou Dove, special create pentru finalul de an.Descoperă frumusețea. Dove este diferit.

Dove Oxygen Moisture Collection - Șamponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere, care îți oferă un plus de hidratare fără să-ți încarce părul. Gama beneficiază de tehnologia de ultimă generație: Oxyfusion. Ingredientele emoliente obișnuite sunt hidrofobe (nu iubesc apa) și se depozitează pe suprafața firului de păr, în timp ce ingredientele infuzate cu oxigen din gama Oxygen Moisture sunt solubile în apă și nu se depun pe suprafața firului de păr.
Astfel, părul se bucură în același timp de hidratare în profunzime, dar și de elasticitate și volum.Se recomandă utilizarea Dove Oxygen Moisture ca parte a unui ritual format din trei etape (curățare, îngrijire și tratament) pentru o îngrijire excepțională a părului fin și drept. Setul Dove Oxygen Moisture include șampon, balsam, mască tratament și o cutie premium cadou. Preț recomandat: 71.29 lei.
 
Dove Youthful Vitality Collection
-  Cu trecerea timpului, părul tău pierde din nutrienții esențiali, devenind uscat și fragil.  Noua gamă Dove Youthful Vitality are grijă de nevoile părului matur, tratează semnele devitalizării, hrănind părul în profunzime și conferindu-i un aspect mai bogat.
Formulele speciale ale șamponului și balsamului sunt completate de o inovație în categoria produselor de îngrijire a părului, Dove Youthful Vitality BB cream – un produs multi-beneficiu, care ajută la refacerea nivelului de nutrienți, la fortifierea și protejarea părului împotriva ruperii și îl face ușor de aranjat. Părul tău va fi mătăsos, revitalizat și puternic. Setul Dove Youthful Vitality include șampon, balsam, BB Cream și o cutie premium cadou. Preț recomandat: 71.27 lei.

Dove DermaSpa Goodness3 - combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii, lăsând pielea optim hidratată. Uleiurile omega, cunoscute pentru proprietățile de refacere a barierei de protecție a pielii, sunt infuzate în formula activă Dove pentru o textură a pielii catifelată, luminoasă şi cu un aspect uniform.
Gama este caracterizată de un parfum sofisticat cu amestec de vanilie, nucă de cocos şi mosc, cu note răcoritoare de citrice, ghimbir energizant şi măr, combinate cu un buchet sofisticat de frezie şi frangipani. Setul Dove DermaSpa Goodness3 include loțiune de corp, cremă de mâini și o geantă elegantă cadou. Preț recomandat: 32.33 lei
 
Dove DermaSpa Uplifted+ Collection - Gama Uplifted+ oferă hidratare şi hrănire în profunzime, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), care hidratează pielea printr-o acțiune ușoară de masaj, pentru a-i îmbunătăți fermitatea şi elasticitatea.
Produsele te îmbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganți şi castravete, împrospătat cu frunze verzi de iris combinate cu note senzuale de santal, paciuli indonezian şi mosc dulce. Setul Dove DermaSpa Uplifted+ include loțiune de corp, roll-on pentru corp și o geantă elegantă cadou. Preț recomandat: 55.46 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod