Modă. Ce rochii de mireasă au ales celebrităţile în 2015? Inspiră-te!

Moştenitoarea imperiului Hilton şi sora controversatei Paris, Nicky Hilton a purtat o creaţie Valentino care a costat 70.000 de euro, la care a asortat pantofi Loboutin personalizaţi
An de an, celebrităţile internaţionale trasează tendinţele în materie de nunţi şi rochii de mireasă. De la ceremonii organizate la conace şi palate, în grădini cu vegetaţie luxuriantă sau pe malul marii, nunţile vedetelor sau reprezentanţilor caselor regale sunt mereu urmărite cu curozitate, în cele mai mici detalii. Evident, cel mai comentat aspect este de fiecare dată ce rochie a purtat mireasa şi ce casă de modă a creat-o? Specialiştii Bella Sposa analizează nunţile anului şi îţi oferă alternative accesibile de rochii, pe care le poţi găsi şi în România, dacă vrei să arăţi că un star de la Hollywood sau ca o prinţesă!

Nunta Sofiei Hellqvist cu prinţul Suediei, Carl Philip, singurul băiat al regelui Carl Gustaf al III-lea, în ordinea succesiunii la tron, a adus în prim-plan familiile regale din întreaga lume şi alegerile lor vestimentare în cazul unor astfel de ceremonii fastuoase cu aer de basm.
Sofia s-a orientat către delicata dantelă care i-a îmbrăcat braţele şi decolteul, păstrând totuşi sex-appeal-ul într-o doză bine echilibrată. Ţinuta a fost desăvârşită printr-o tiară preţioasă, cercei cu diamante şi un voal lung prins la spate de coafura în formă de coc.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod