Un nou look: Iulia Vântur, criticată după ce şi-a schimbat culoarea părului

Vedeta Pro TV a renunţat la blondul cu care a devenit celebră. Ea şi-a surprins admiratorii cu o fotografie în care apare şatenă.

Alegerea Iuliei n-a prea fost pe placul celor care îi urmăresc profilul de pe Facebook. După ce şi-a schimbat culoarea părului, ea le-a cerut părerea fanilor, însă probabil că nu se aştepta ca ei să fie atât de sinceri cu ea, relatează Click!.

În fotografia pe care a postat-o pe pagina sa, vedeta nu mai are părul blond şi a ales o nuanţă de ciocolatiu, care a împărţit imediat lumea în două tabere, scrie ziarul citat. Unii au felicitat-o, însă mulţi i-au cerut să revină la blondul cu care a debutat în televiziune.



"Nu pot să cred!!! Am crezut că e o glumă!", a scris cineva.

"Erai mai frumoasă blondă, nu-ţi stă rău, dar nici foarte bine... important e să-ţi placă ţie", este de părere un alt fan. "Îmi place mai mult blondă!!!!", a fost de părere o admiratoare.

Iulia Vântur a mai avut o schimbare neaşteptată de look când a revenit din India, în urmă cu doi ani. După o absenţă de două luni din ţară, ea s-a întors cu vopsită roşcat şi mai slabă, notează Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod