Sonia Simionov va fi gazda show-ului "Am ceva să-ți spun"

Noua emisiune care va fi difuzată din această toamnă de Antena 1 va fi prezentată de jurnalista care timp de peste patru ani a realizat ştiri şi reportaje la "Observator" şi în cadrul jurnalelor de ştiri de la Antena 3. Show-ul va prezenta poveşti de viaţă şi oameni speciali, anunţă postul TV.
Sonia Simionov s-a remarcat în timpul transmisiilor din Muntenegru, dar şi după ce a realizat o serie de reportaje impresionante despre satele îngropate în zăpadă de viscol. Drumul ei în televiziune continuă tot în sfera emoţiilor şi al evenimentelor, însă de această dată la nivel personal. "Am ceva să-ţi spun" este show-ul în care ea se va implica direct în poveştile de viaţă ale invitaţilor săi, iar rolul său va fi să construiască punţi între oameni şi să înlăture prejudecăţi, anunţă Antena 1.

"Sunt obişnuită să mă implic în lucruri pe care consider că pot să le fac.
Îmi place să cred că ştiu să aleg în aşa fel încât să nu greşesc. Evit cuvintele «sper, poate, încerc». Am încredere în mine şi în echipa cu care voi lucra că vom face diferenţa în trend-ul formatelor care sunt deja pe posturile de televiziune din România. Am încredere că tot ceea ce au oamenii să-şi spună, aşa cum o zice şi numele emisiunii, vor putea să exprime în studioul nostru, unde nimeni nu îi pune la zid sau îi judecă în vreun fel"
, a declarat Sonia Simionov.

"Am ceva să-ţi spun" este şansa pe care Antena 1 o oferă celor care doresc să încheie un conflict cu cineva apropiat lor, celor care sunt dispuşi să-şi recunoască greşelile ce le tulbură liniştea, celor care doresc să-şi arate recunoştinţa sau celor care ar face orice pentru a recuceri persoană iubita, anunţă postul de televiziune.


Jurnalista în vârstă de 29 de ani, s-a născut în Medgidia şi din 2011 este reporter de ştiri pentru Antena 1 şi Antena 3, la secţia Eveniment. A absolvit Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi a obţinut masterul în Comunicare şi Relaţii Publice, în cadrul aceleiaşi SNSPA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod