Mireasă de toamnă. Poartă rochii romantice ca să atragi toate privirile


Poţi purta modele cu dantelă şi broderie, în special aplicată pe umeri şi pe braţe. Întrucât nu este foarte cald afară este ideal să optezi pentru mâneci lungi
După vară, toamna este anotimpul când au loc cele mai multe nunţi. Temperaturile sunt încă prietenoase, soarele nu mai este la fel de puternic, iar natura se „colorează” în nuanţe romantice, minunate. În plus, nunţile organizate toamna sunt mai puţin costisitoare, iar programările mai lejere, deci aveţi toate şansele să găsiţi locul preferat liber, chiar şi sâmbăta.

Aşadar, în afară de aspectul financiar, nici cel estetic nu este de neglijat. Dacă va puneţi amprenta în organizarea nunţii puteţi să realizaţi singuri elemente de decor folosindu-vă de tot ce are natura mai frumos în această perioadă: dovleci, frunze ruginii, castane, măceşe... cu moderaţie însă, pentru a nu se transforma totul într-o petrecere de Halloween. 

Dincolo însă de petrecere, dilema cea mai mare rămâne vestimentaţia. Ce rochie să porţi, dacă nu ţi-ai achiziţionat ţinuta nupţială încă din vară? Veştile sunt minunate şi în această zonă. Specialiştii Bella Sposa îţi oferă câteva sfaturi şi recomandări pentru a alege rochia de mireasă perfectă dacă ai ales să te căsătoreşti în această toamna. 

Toamna poţi purta rochii cu dantelă şi broderie, în special aplicată pe umeri şi pe braţe.
Întrucât nu este foarte cald afară este ideal să optezi pentru un astfel de model de rochie, fie că aceasta este sirenă sau prinţesă. 

Dacă nunta ta va fi în septembrie sau chiar în octombrie, poţi îndrăzni să alegi o altă nuanţă de rochie decât clasicul alb şi ivoire. Optează pentru o rochie bej-aurie, în tendinţe în această perioadă. O poţi accesoriza cu bijuterii aurii sau arămii pentru a da acel aer cald şi tomnatic ţinutei tale. 

Nu uita că farmecul stă în detalii, aşa că pregăteşte şi domnişoarelor tale de onoare un dress-code adecvat (eventual poţi recurge la rochii portocalii sau aurii) sau dă-le nuntaşilor elemente tomnatice cu care să îşi accesorizeze ţinutele, precum insigne în formă de frunze de arţar sau orice alt element neconvenţional pentru a da o notă ludică nunţii tale. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod