Rihanna și Sarah Jessica Parker și-au imprimat propriul stil pe gențile Fendi


Cinci modele semnate de celebrități vor fi scoase la licitație până pe 13 martie iar banii obținuți sunt destinați unor acțiuni caritabile. Gențile au fost expuse în noul magazin Fendi din New York

Într-una dintre cele mai friguroase zile din această iarnă din New York, care s-a simțit săptămâna trecută (puțin după jumătatea lui februarie) a avut loc un eveniment monden și de fashion important și anume inaugurarea magazinului Fendi Madison.


Evenimentul s-a desfășurat în prezența multor staruri, iar, odată cu această deschidere, Fendi a sărbătorit și proiectul de caritate 3Baguette realizat în colaborare cu cinci celebrități newyorkeze: Rihanna, Rachel Feinstein, Sarah Jessica Parker, Jourdan Dunn și Leandra Medine. 

Fiecare dintre ele a fost rugată să-și pună “amprenta” asupra unei genți Fendi, astfel încât să se regăsească în design stilul propriu al fiecăreia. Au rezultat astfel cinci modele de genți, care sunt scoase la licitație, banii de pe urma vânzării acestora urmând să meargă spre proiectele de caritate alese de cele cinci vedete. Licitația se încheie pe 13 martie, iar prețurile genților au urcat deja la sume cuprinse între 20.000 și 56.000 de dolari.

Unele modele sunt alcătuite de fapt din două genți - una de mărime medie și una mai micuță.

1. Geanta cu aplicații de pene colorate este semnată Leandra Medine, un fashion blogger american de renume.

2. Geanta cu mov și auriu poartă amprenta actriței Sarah Jessica Parker.

3. Geanta neagră cu argintiu este semnată de Rihanna.

4. Geanta din piele galbenă în partea superioară și din piele de culoare verde în cea inferioară și cu un logo scris cu portocaliu în interior poartă semnătura fotomodelului britanic Jourdan Dunn.

5.
Geanta cu aplicații de paiete cu imagini de pești multicolori și cu două figuri pe poşeta mai mică aparține actriței americane de stand-up comedy, Rachel Feinstein.

Purseblog.com ne oferă și câteva imagini din interiorul magazinului situat chiar pe coluțul Madison Avenue cu strada 57, fiind flancat de magazinele Dior și Chanel.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod