Cristina Spătar, din nou fericită. După cinci luni soțul ei este liber

Alin Ionescu (34 de ani) a fost eliberat în cursul serii de marţi, după ora 20.00, prin decizia judecătorilor bucureşteni.

Omul de afaceri a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii septembrie, pentru evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de euro. Cântăreața în vârstă de 42 de ani a confirmat pentru ziarul Click! faptul că soţul ei a fost eliberat, el aflându-se acum în arest la domiciliu.

În weekend, Cristina şi-a luat copiii, pe Albert (5 ani) şi pe Aida (2 ani și 10 luni), şi au mers tocmai la Oneşti, localitatea natală a artistei, pentru a se ruga la mormântul mamei sale ca soţul ei să iasă din închisoare.

În schimb, prietena vedetei, Cristina Rus, nu a primit o veste bună.

Soțul ei, Dragoş Bîlteanu (35 de ani), rămâne în arest, după ce joi i-a fost respinsă o nouă cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, scrie Click!.

Alin Ionescu a fost arestat în urmă cu cinci luni de zile deoarece firma sa a rulat sume uriaşe care reprezentau servicii şi achiziţii fictive înregistrate în contabilitatea unor societăţi controlate de apropiaţii afaceristului.

În ultimii cinci ani, compania de pază vizată de anchetatori a avut contracte cu statul prin care asigura paza şi mentenanţă unor obiective de securitate din instituţii publice.

La acea vreme, apropiaţii Cristinei Spătar afirmau că vedeta este în depresie, deoarece nu poate trăi departe de soţul ei.

„Pentru ea a fost un şoc puternic să se trezească la uşă cu mascaţii. Nu se aştepta, nici nu a bănuit vreo secundă că soţul ei ar avea cea mai mică problemă cu legea. Au venit şi părinţii lui Alin, pentru a-i fi Cristinei alături şi pentru a o sprijini. Ea încearcă să nu se ambaleze prea tare, pentru că simt şi copiii. Cristina este dependentă sufleteşte de el, ei nu pot sta 24 de ore fără să se vadă“, a spus un prieten de-al cuplului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod