Plasticul transparent e folosit de marii designeri pentru modele elegante

Cântăreaţa Katy Perry preferă pantofii din material transparent realizaţi de Christian Louboutin. Pantofii realizaţi din materiale transparente rămân în trend. La premiile Elle Style 2014

Cântăreaţa Katy Perry preferă pantofii din material transparent realizaţi de Christian Louboutin. Pantofii realizaţi din materiale transparente rămân în trend.

La premiile Elle Style 2014 de la Londra, cântăreaţa Katy Perry s-a afişat cu o pereche de pantofi Christian Louboutin realizaţi dintr-un fel de plasă translucidă, foarte fină, presărată cu cristale, anunţă site-ul shoefessional.com.

Acest model de pantof, ce se numeşte "Corp Strass", aparţine colecţiei de anul trecut şi are un preţ de 1.195 dolari. Tocul argintiu este de 12 centimetri.

Celebrul designer a pregătit şi pentru colecţia din acest an un pantof asemănător, în sensul combinaţiei de argintiu cu material transparent, de data aceasta folosind folie PVC. Pantoful se numeşte “Djalouzi” şi are un preţ de 945 dolari.
Dar nu este singurul creator care a folosit acest material pentru pantofii săi. Tot pentru colecţia din primăvara acestui an, Gianvito Rossi a pregătit un model în care a combinat folia de PVC transparent cu piele nude şi neagră.

Preţul acestei perechi este de 762 dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod