Încălţăminte ce imită lenjeria intimă purtată de păpuşi Bratz în mărime naturală

Designerul Sophia Webster a creat un hotel al inimilor frânte pentru a-şi prezenta noua colecţie pentru toamna lui 2014. Bine ai venit la Heartbreak Hotel! Acest hotel al inimilor frânte

Designerul Sophia Webster a creat un hotel al inimilor frânte pentru a-şi prezenta noua colecţie pentru toamna lui 2014.

Bine ai venit la Heartbreak Hotel! Acest hotel al inimilor frânte imaginat de creatoarea Sophia Webster pentru prezentarea noii colecţii de încălţăminte pentru toamna-iarna acestui an! Ştiu că modul în care arată pantofii, sandalele şi cizmele ei ridică marea întrebare cât ar putea fi de practice pentru un astfel de anotimp. Ei bine, nu sunt, dar sunt pline de culoare şi viaţă! Se pot încălţa la petreceri.

Ca şi încălţămintea şi decorul, şi modelele care au prezentat fac parte parcă dintr-o poveste gen Barbie Dream House. Totuşi, nu despre această păpuşă este vorba. Cea care a inspirat-o pe creatoare este, de fapt, păpuşa Bratz. Aşa că avem în aceste imagini un adevărat spectacol sexy cu păpuşele în mărime naturală ce se joacă de-a viaţa într-un hotel în culori pastelate.

Încălţămintea este în ton cu lenjeria intimă a modelelor şi chiar o imită - cizme gen corset, saboţi cu puf, sandale cu un model de inimioare cusute şi tot aşa.

Dacă nu vă plac încălţările, măcar priviţi spectacolul!

Foto credit: fashionbombdaily/fashionwirepress.com


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod