Pantofii noii Cenușărese sunt o prereche de papuci Christian Louboutin Cinderella Slippers

Actrița Lily James, vedeta noii ecranizări Disney a poveștii Cenușăreasa a îmbrăcat pentru premiera de la Hollywood a filmului o rochie Elie Saab și o pereche de papuci Christian Louboutin

Lily-James-Christian-Louboutin-Cinderella-Slippers-3

Actrița Lily James, vedeta noii ecranizări Disney a poveștii Cenușăreasa a îmbrăcat pentru premiera de la Hollywood a filmului o rochie Elie Saab și o pereche de papuci Christian Louboutin Cinderella Slippers. Aceștia au fost lansați în ediție limitată în 2012 în colaborare cu Disney. Conform site-ului talkshoes.com aceștia nu mai sunt disponibili pentru vânzare nici online, nici în vreun alt magazin, dar se pot achiziționa o mulțime de alte perechi Louboutin de pe Matchesfashion.com.

Lily-James-Christian-Louboutin-Cinderella-Slippers-2

Pantofii Cenușăresei de la Loubountin au fost realizați inițial pentru a sărbători relansarea versiunii animate Disney pe Blu-ray și DVD, deci are sens să reapară din nou cu această ocazie.

Lily-James-Christian-Louboutin-Cinderella-Slippers-4

Noua variantă a filmului Cenușăreasa va apărea și la noi pe marile ecrane în data de 13 martie cu Lily James în rolul principal și Cate Blanchett, în cel al mamei vitrege.

Mai multe amănunte găsiți pe cinemagia.ro

Lily-James-Christian-Louboutin-Cinderella-Slippers-1

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod