Otter Distribution sărbătorește cu reduceri de până la 40% un sfert de secol de la lansare

Otter Distribution sărbătorește 25 de ani pe piața din România cu reduceri de până la 40% la o selecție de produse în magazinele grupului: Tezyo, Aldo, Gryxx, Epica cât și online, pe otter.ro. Campania „25 de ani de cutii cu bucurii” se desfășoară în perioada 30 septembrie – 9 octombrie, în cadrul OTTER DAYS.
Grupul Otter Distribution este prezent pe piața locală de 25 de ani, devenind unul dintre jucătorii majori în industria retailului de încălțăminte. Compania și-a început activitatea în anul 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale pe piața din România. Ulterior, doi ani mai târziu, a fost deschis primul magazin Otter, iar din 2002, a început extinderea rețelei. La 25 de ani de prezență pe piața locală, rețeaua de magazine Otter Distribution numără 67 de magazine prezente sub numele: Tezyo,  Gryxx,  Aldo şi  Epica.
 
La un sfert de secol de la înființare, Otter Distribution oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Gryxx, Aldo și Epica, precum și în magazinele online din portofoliu, reduceri de până la 40% la o selecție de produse din colecția de toamna-iarnă de încălțăminte și accesorii.
Cu susținerea clienților, care au rămas fideli de-a lungul timpului și care au dus reputația brandurilor grupului mai departe, Otter Distribution și-a menținut constant poziția în topul retailerilor locali de încălțăminte. Această susținere se traduce prin 25 de ani de zâmbete pe chipurile clienților noștri, 25 de ani de încredere și 25 de ani de cutii cu bucurii.
 
Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, grupul a avut realizări importante pe partea de vânzări, fiind achiziționate peste 10 milioane de perechi de încălțăminte. Anual, peste 8 milioane de clienți vizitează magazinele din grupul Otter Distribution în toate locațiile din țară pentru a-și găsi perechea perfectă de pantofi.
Cele mai frecventate magazine din rețeaua grupului sunt în Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Palas Mall Iași, înregistrând numărul cel mai mare de achiziții.

 
Am reușit să ne plasăm printre jucătorii consacrați din industria retailului de încălțăminte, ceea ce ne-a întărit convingerea că toate caracteristicile pantofilor distribuiți de grupul Otter Distribution satisfac cerințele consumatorilor noștri, care se întorc mereu la noi, retailerul lor de încredere. Lucrul acesta se vede și în cifre, astfel încât am avut o creștere de 15% de la începutul celui de-al 25-lea an de activitate. Pentru perioada următoare, avem în plan surprize pentru consumatorii noștri”, a spus Filip Schwartz, fondator şi director general Otter Distribution.
 
Pentru a satisface toate gusturile și din dorința de a fi în permanență alături de consumatori pentru a le oferi acestora calitatea, confortul, rafinamentul și diversitatea de care au nevoie zi de zi, sezon de sezon, portofoliul a fost completat constant cu branduri noi şi prezintă actual o selecţie precum: Epica, Gryxx, Le Colonel, Hugo Boss, Otter, Desigual, Image, Flavia Passini,  Ara, Emu, Ugg, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Liu Jo, Camper şi multe altele.
Ca în fiecare an, selecția propusă pentru sezonul toamnă-iarnă pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort și le îmbină cu reperele estetice ale sezonului, trendurile și piesele statement. 
Discounturile se aplică în toate magazinele din rețeaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Gryxx, Aldo și Epica, precum și online pe: www.tezyo.rowww.otter.rowww.gryxx.ro și www.aldoshoes.com.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod