Fashion TV Summer Festival, moda la mare

In perioada 24 - 27 iulie 2008, la Mamaia, a avut loc festivalul de moda, Fashion TV Summer Festival.
In perioada 24 - 27 iulie 2008, la Mamaia, a avut loc festivalul de moda, Fashion TV Summer Festival. Asa cum ne-a obisnuit, Fashion TV, in colaborarea cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani, au creat un nou eveniment plin de lumina si culoare, care a adus laolalta designeri romani conscrati, tinere talente in domeniu si creatori din strainatate.

Evenimentul de anul acesta a mers pe trei directii: prezentari de moda propriu-zise, concurs de frumusete, Miss Litoral, dar si o gala a premiilor in turism de pe litoralul romanesc.

Prezentarile de moda


Cel care a marcat inceputul acestui eveniment a fost creatorul roman Catalin Botezatu, care si-a prezentat noua colectie de lenjerie intima pentru barbati, in clubul Bamboo din Mamaia.

Imediat dupa "recitalul" de valoare, care este deja un obicei pentru Botezatu, pe podiumul festivalului au urcat creatiile tinerelor absolvente ale Universitatii de Arte si Design din Cluj Napoca.

In cea de-a doua seara de festival, cei prezenti la acest eveniment au putut urmari propunerile unor creatori precum Quiksilver, Glamour, Dolena, Anca Reka Szabo, Nelmar. La fiecare editie a acestui festival, organizatorii pregatesc cate o surpriza celor prezenti. Daca la Bucharest Fashion Week a venit creatorul de moda Roberto Cavalli, de aceasta data, printre invitatii a fost designerii Sushma Patel, creatoare americana de origine indiana, si Andres Aquino. Cei doi au venit special din America pentru a lua parte la aceast eveniment.

Cea de-a treia zi de festival a adus in prim-plan, la capitolul prezentari de moda, creatiile unor designeri precum Catalin Botezatu, Laura Olteanu si Mihai Albu, Rita Muresan, Christine Kostoff, BSB, Dia Colection si Andres Aquino.

Miss Litoral 2008


In prima zi de festival, dupa prezentarea colectiilor de moda propuse de creatori, a avut loc prima proba a concursului de miss, in care au fost prezentate cele 31 de fete, aspirantele la titlul Miss Litoral. Din toate acestea, vineri, in urma deliberarii juriului au fost alese cele mai frumoase 11 concurente. De ce 11? Explicatia este simpla. Fiecare fata aleasa a reprezentat cate o statiune de la malul Marii Negre. In aceeasi seara a fost aleasa si Miss Popularitate, desemnata de publicul prezent la Bamboo.

Toate concurentele au primit accesorii de la Fashion TV, iar cele 12 castigatoarea au fost premiate cu 2 saptamani pe Yacht Fashion TV aflat in croaziera pe Mediterana. Odata ajunse in acest paradis, fetele vor avea ocazia sa participe la spectacole de moda in locatii exotice precum Sardinia, Mykonos, Ibiza, Saint-Tropez si Cannes. In plus, frumoasele vor putea sa realizeze filmari si book-uri foto, iar aceste materiale vor putea fi vizionate in cele 200 de tari in care este transmis Fashion TV.


Finala acestui concurs de Miss a avut loc sambata, 26 iulie. Marea castigatoare a concursului este Roxana Ilie din Petrosani. Inedit este faptul ca tanara a primit cu o seara inainte titlul de Miss Mamaia, deci frumusetea i-a fost pe deplin, premiata.

Miss Litoral va merge 2 saptamani pe yachtul Fashion TV si va realiza un catalog cu o colectie Fashion TV, un videoclip special pentru acelasi post de televiziune care va fi promovat timp de un an si va participa la prezentarile de moda in cadrul Paris Fashion Week.

De asemenea, a primit cadou o serie de servicii de infrumusetare, in valoare de 700 de euro, la saloanele Sillhoutte, si un inel marca Bvlgari. In plus, compania de taxi aerian Air Atlantis i-a oferit suma de 25000 de euro si un contract de colaborare pe un an de zile.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ghenadii pe 12 Ian 2011, 16:59
    Oferta

    Buna ziua, si succese in promovariea continu a modei si a tot ce faceti. Palinga tot ce va doresc mi-asi dori si eu ceva. Dispun de o lucrare interesanta spiecifica, avantajoasa si din punct de vedere a comertului, si nu numai... Indraznesc sa spun ca i-mi doresc o colaborare cu Companiea dumniavoastr de MODA. Cu stima; Genadie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod