Tudor Gheorghe implineste 63 de ani

Facebook Twitter Comenteaza
Tudor Gheorghe implineste 63 de ani

Maestrul Tudor Gheorghe implineste, pe 1 august, onorabila varsta de 63 de ani. Chiar daca pentru acest eveniment, familia i-a pregatit deja o surpriza, Tudor Gheorghe va sarbatori, prin munca, alaturi de publicul de la mare, care, de fiecare data umple salile pana la refuz.

In aceasta perioada, Tudor Gheorghe se afla la Mamaia si sustine o serie de concerte pe scenele teatrelor de vara de pe litoral, cu spectacolul "Sereneda din trecut", turneu ce se va incheia cu o reprezentatie de gala, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Bucuresti, in data de 20 august.

Desi activitatea profesionala extrem de incarcata il metine intr-o forma extraordinara, Tudor Gheorghe nu pierde nicio zi fara a face miscare.
Astfel se face ca, in fiecare dimineata, alearga descult pe malul marii timp de o ora, apoi isi face timp si pentru o repriza de inot.

Din toamna, acesta va reveni alaturi de orchestra care il acompaniaza pe scenele salilor de spectacol din toata tara,  intr-o noua reprezentatie, pentru care face deja pregatiri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod