Adela Popescu, inspiraţie în alb şi negru pentru noua colecţie PNK Forward

Actriţa Adela Popescu este sursă de inspiraţie în alb şi negru pentru cea mai recentă colecţie PNK Casual, care se lansează astăzi pe noul magazin online al vedetei, adelapopescu.eu/online-shop.

Colecţia capsulă PNK Forward are ca puncte forte liniile minimaliste, decupajele dramatice, dar şi texturile îndrăzneţe, inspirate de modul de viaţă al Adelei Popescu, iar emblema, cifra 8, vorbeşte despre cele mai importante momente din viaţa ei.

“Eu sunt născută pe 8 octombrie, Radu la fel şi întotdeauna în jurul acestei date mi se întâmplau lucruri frumoase. Am talismane şi bijuterii cu cifra 8, iar de când mama mi-a atras atenţia că 8 întors este un superb infinit aducător de noroc, nici că m-am mai despărţit de el.

Mă bucur să ştiu că am inspirat această nouă linie, sper ca mood-ul comun creat între mine şi această colecţie să fie pe placul persoanelor young, fresh, stylish”, a spus Adela Popescu.

Colecţia PNK Forward abordează un stil chic-urban inovator: elemente practice, culori ermetice precum griul perlat, negrul intens, mat sau lucios/peliculizat şi albul imaculat, texturi precum dantela cu decupaje techno, stofa de lână şi jerseul ripsat.

Colectia PNK Forward este disponibila începând de astazi pe http://www.adelapopescu.eu/online-shop/ si in magazinul flagship PNK Casual. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod