Trucuri vestimentare care te fac să pari cu 10 ani mai tânără

Hainele pe care le purtăm transmit mesaje importante și sunt cele care contribuie cel mai mult la formarea primei impresii.
Ele ne definesc imaginea și de multe ori ne indică vârsta, deși de multe ori nu suntem conștienți de asta. Poți profita de puterea pe care hainele potrivite o pot avea asupra look-ului tău astfel încât să pari chiar și cu zece ani mai tânără. Iată ce trucuri de stil să încerci:

Nu alege imprimeuri masive

Nu este întotdeauna ușor să găsești haine cu imprimeuri care te fac să pari mai tânără și să-ți ofere un look sofisticat. Iar dacă imprimeul este unul supradimensionat, te va face să pari masivă, ceea ce te face să pari îmbătrânită. În schimb, imprimeurile de mici dimensiuni și materialele simple te ajută să pari mai suplă și mai tânără.

Poartă jeanși skinny

Scapă de blugii largi, fără formă.
Optează pentru cei de tip skinny. Nu par să se demodeze niciodată și sunt ușor de asociat cu diferite topuri și bluze. Mai mult, îți pun formele în evidență și vei arăta mai tânără și mai slabă atunci când îi porți.

Evită hainele largi

Hainele largi, supradimensionate, par să fie o soluție bună, mai ales atunci când încerci să ascunzi „colăceii” de pe abdomen. Însă creează un efect complet opus față de ceea ce vrei să obții și te vor face să pari mai mare. O jachetă scurtă, care ajunge până la nivelul taliei, îți va accentua mai bine silueta și te va face să pari cu câțiva ani mai tânără.

Evidențiază-ți talia

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, formele corpului se estompează pentru că musculatura își pierde fermitatea și apar adesea depozite de grăsime în zona abdominală.
Accentuarea taliei este cheia unui aspect întinerit și a unui corp ce pare în formă. Alege curele late, sacouri definite în talie și rochii sau cardigane care au cordon în talie.

Alege cu grijă ochelarii de soare

Ochelarii de soare aleși corect îți oferă un loog modern și tineresc. De exemplu, ochelarii cu model ochi de pisică ascund ridurile și pielea lăsată din colțurile exterioare ale ochilor și te fac să pari mai tânără.

Optează pentru bijuterii simple

În timp ce persoanele mai în vârstă preferă bijuteriile care au un aspect luxos și masiv, persoanele tinere preferă accesorii minimaliste. Prin urmare, în loc să porți numeroase brățări sau un colier mare, alege bijuterii delicate și simple.

Nu purta prea mult negru

Negrul are capacitatea de a subția vizual silueta și este întotdeauna elegant și sofisticat.
Dar pe măsură ce îmbătrânim, tonul pielii devine tot mai pal, ceea ce creează un contrast puternic cu negrul hainelor, în special cu fața. Poate evidenția ridurile și umbrele de pe față, precum cele din zona ochilor sau de sub bărbie.

Poartă sutiene care au măsura potrivită

Purtarea unei mărimi nepotrivite la sutien nu doar că este inconfortabil, dar în același timp adaugă ani în plus look-ului tău per total. Afectează modul în care îți vin haine și dacă sutienul este inconfortabil vei avea obiceiul de a sta aplecată, detaliu care creează un aspect îmbătrânit.

Alege cu grijă decolteul

Poate că vrei să ascunzi ridurile de pe gât și piept cu un pulover sau un top cu guler înalt, însă un decolteu deschis te va face să pari mai tânără și mai atrăgătoare.
Încearcă topuri și rochii cu decolteu de tip V, decolteu „bărcuță” sau unul rotund.

Nu purta pantaloni trei sferturi

Pantalonii trei sferturi, care ajung de obicei până la jumătatea gambei, pot să scurteze vizual picioarele și atrag atenția asupra gambelor late sau prea musculare. În schimb, ar trebui să optezi pentru pantaloni care se termină în cea mai subțire zonă a picioarelor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adochitei Elena pe 8 Mar 2021, 16:17
    idei de imbracaminte pentru femei de 60+

    Savurez cu multa placere articolele d-voastra,sunt foarte bune,idei de urmat...dar mai putin pentru femeile trecute de o anumita varsta.Doresc sa gasesc mai multe idei de imbracat,combinatii de culori,sfaturi si pentru persoane mai in varsta,unde trebuie sa stii sa nu treci intr-o directie gresita...dar sa fii si in pas cu zilele de azi!Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod