Ținută cu buget redus: Kate Middleton a purtat o pereche de pantaloni de 700 de lei și cercei de 42 de lei la prima apariție din 2022

Pentru prima apariție publică din acest an, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o ținută simplă, formată din piese vestimentare accesibile, pe care le-a mai purtat în trecut, precum și o pereche de cercei care costă 7 lire - aproximativ 42 de lei.

Kate Middleton și Prințul William au vizitat miercuri Muzeul Foundling, fiind primul eveniment oficial la care participă în 2022.

Citește și: Inelul de logodnă al lui Meghan Fox este format din spini și îi provoacă durere dacă încearcă să-l scoată: „Iubirea este durere”


Muzeul vizitat de William și Kate spune povestea spitalului Foundling, prima organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie, care a fost fondată în 1739, ca o casă pentru copiii ai căror mame nu îi puteau păstra alături de ele sau nu îi puteau îngriji.


Ducesa în vârstă de 40 de ani, care este patronul muzeului încă din 2019, a ales o ținută business chic. Ea a optat pentru o helancă neagră cu guler înalt și o pereche de pantaloni bleumarin evazați.
Kate a mai purtat în trecut aceeași pereche de pantaloni ai brandului Jigsaw, care se vând cu prețul de 130 de lire, aproximativ 700 de lei. Se numără printre pantalonii săi preferați, având în vedere că i-a purtat cu diferite ocazii și anul trecut.

Ea a completat ținuta cu un palton lung de culoare albastră, o piesă pe care a mai purtat-o, de asemenea, în trecut.

Însă accesoriile sale au fost cele care au atras atenția. Ducesa de Cambridge a ales o pereche de cercei ovali ai brandului Accessorize, care costă 7 lire.


Kate este recunoscută pentru faptul că asociază piese vestimentare de designer cu unele ale unor branduri accesibile.
Cerceii purtați la prima apariție publică din acest an au o formă simplă, ovală, și se vând „la ofertă”, cu trei perechi diferite la preț de două.

Nu este prima dată când soția Prințului William poartă piese vestimentare accesibile. Ducesa de Cambridge a apărut în timpul unei întâlniri virtuale din 2020 purtând o rochie Zara care costa 10 lire în Marea Britanie și 39,90 lei în România. 

Noul an a venit și cu o schimbare de look pentru Kate. Potrivit specialiștilor citați de Daily Mail, ducesa a adoptat un stil „mai serios” pentru primul eveniment oficial din 2022.


Kate a înlocuit nuanța de castaniu auriu a părului pe care a avut-o la finalul anului trecut cu un ton mai închis de șaten.
Și machiajul este unul diferit, spune makeup artistul Laura Kay pentru femail.co.uk. Ducesa a ales un machiaj „profesional”, în locul celui în tonuri de auriu și bronz pe care l-a purtat în preajma sărbătorilor.

„A început noul an cu un aspect nou, mai subtil. Machiajul său este curat și proaspăt, cu un ruj roz cu aspect natural. Fondul de ten mat este destul de pudrat, ce contrastează cu noua sa culoare de păr în nuanță de șaten închis”, a declarat specialista.

Aceasta este de părere că Ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul pentru a prezenta o imagine mult mai serioasă și rezervată. „Noua culoare de păr este una matură, însă buclele voluminoase îi oferă un aspect tineresc”, adaugă Kay.

Foto: Hepta



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod