Se poartă fustele în carouri: 30 de idei ca să le incluzi în ținutele tale de toamnă

De-a lungul acestui an am putut observa numeroase piese vestimentare retro care au revenit puternic în tendințe.
Printre ele se numără și fustele în carouri, care par să devină tot mai populare pe zi ce trece, indiferent de model - scurte, midi, lungi, plisate, cu o croială de tip A sau de tip fustă creion. De asemenea, există foarte multe moduri în care poți purta fusta în carouri sezonul acesta.

Fashionistele sunt, ca de fiecare dată, o sursă excelentă de inspirație, iar principalele trenduri care se fac remarcate sunt ținutele casual, lejere și relaxate care includ fusta în carouri. O poți purta cu un pulover gros pe care să-l bagi în talia fustei sau un hanorac larg pe care să-l lași deasupra.
Se potrivesc perfect cu șosete și mocasini astfel încât să obții un look cool, modern.

Fusta în carouri este la fel de potrivită și pentru ținutele office sau cele casual șic. O fusta midi sau maxi în carouri va arăta excelent în asociere cu o pereche de botine cu toc și o helancă cu guler înalt.

Iată câteva idei de ținute în care să incluzi fusta în carouri:


Fustă în carouri și sacou


Sacoul este una dintre cele mai simple și în același timp elegante opțiuni pentru a completa o ținută cu fustă în carouri. Alege o fustă midi sau maxi și completează look-ul cu o percehe de cizme sau botine cu toc.

Ținută de inspirație grunge cu fustă în carouri


Poartă o fustă scurtă în carouri cu un tricou imprimat, o jachetă lejeră și o pereche de bocanci de tip combat pentru a crea o ținută originală, de inspirație retro grunge.

Set format din sacou și fustă în carouri


O altă opțiune excelentă pentru a purta fusta în carouri este aceea de a alege un compleu format din top și fustă în carouri. Fashionistele au dus acest trend la un alt nivel și aleg tot mai des seturi din trei piese, care includ top, sacou sau jachetă și fustă.

Fustă în carouri și top cu guler înalt


O helancă pe gât sau un pulover cu guler înalt pot completa perfect fusta în carouri, indiferent de modelul sau de lungimea acesteia. Nu uita să bagi bluza sub betelia fustei pentru a evidenția talia.

Fustă în carouri și hanorac


Vei crea un contrast interesant de stiluri dacă asociezi o fustă elegantă în carouri cu un hanorac. Fashionistele optează adesea pentru un astfel de stil pentru a obține ținute nonconformiste și moderne.
Alege un hanorac cu mesaje sau printuri pentru un contrast și mai puternic.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod