Piese vestimentare obligatorii in aceasta vara

Fiecare sezon are piesele lui de rezistenta. Vara nu trebuie sa ne lipseasca pantalonii scurti, spre exemplu, iar iarna trebuie obligatoriu sa ne achizitionam cel putin o pereche de cizme in tendinte.
Fiecare sezon are piesele lui de rezistenta. Vara nu trebuie sa ne lipseasca pantalonii scurti, spre exemplu, iar iarna trebuie obligatoriu sa ne achizitionam cel putin o pereche de cizme in tendinte.

Tocmai acesta este subiectul despre care vreau sa vorbesc astazi: Ce este obligatoriu sa ne achizitionam in vara aceasta, ca sa ne consideram in tendinte. In plus, piesele achizitionate nu trebuie sa fie extraordinar de scumpe. Important este sa fie dintr-un material bun si sa ti se potriveasaca. Mai mult decat atat, nu uita ca le poti combina foarte frumos, pentru un efect ravasitor.

Un top lejer, potrivit oricand


Topurile lejere, din materiale vaporoase, fac legea in aceasta vara. Fie ca alegi sa le porti la blugi, colanti sau pantaloni scurti, aceasta piesa vestimentara este declaratia ta de stil... Priveste-o pe Ashley Greene, care a facut aceasta alegere, achizitionandu-si unul de la Monique Lhuillier.



Pantalonii scurti din denim


Probabil ca nu mai este nevoie sa spun din nou cat de minunati sunt pantalonii din denim. Iata-i si in acest sezon in prim-plan... Scurti obligatoriu si mai apoi putem discuta daca sunt franjurati, rupti, tociti... Oricum, jeans-ul scurt trebuie sa fie in topul listei tale de shopping pentru vara aceasta. Poti lua exemplu de la Jessica Simpson, care iti arata una dintre tendintele de anul acesta atunci cand vine vorba despre jeans-ul scurt.



Altfel de pantaloni scurti


Daca short-ul din denim ti se pare incomod si nepotrivit pentru caldura de afara, poti alege altii dintr-un alt gen de material (in, stofa), iar efectul va fi acelasi. Vei fi la fel de sic si perfect in tendinte. In plus, poti alege si un model lejer, pentru ca materialele prezentate mai sus se pot plia mult mai usor, iar seara sau ziua ta va fi aranjata. Iat-o pe Miley Cyrus.



Hippie style


Fie ca mergi la plaja, fie ca mergi la cumparaturi sau la o plimbare relaxanta in parc, in acest sezon nu uita ca este important sa porti cu tine o piesa hippie. Kate Hudson iti da o idee. Ea si-a achitionat un sac hippie, colorat, comod, incapator si vesel.



Costumul de baie colorat


Costumul de baie este un must-have vara, dar, mai mult decat atat, in aceasta vara trebuie sa ai grija sa fie colorat, sclipitor. Poti alege unul dintr-un material cu printuri florale sau geometrice. Toata lumea o sa te observe, de asta trebuie sa fii sigura. Pentru a se asigura de acest lucru, Kate Bosworth a ales un Zimmerman autentic.



Espadrilele platforma


Stim foarte bine ca anul acesta, indiferent de sezon, se poarta talpa platforma. Asadar, nu uita sa-ti achizitionezi o pereche de sandale sau espadrile platforma care, obligatoriu, trebuie sa fie imbracata in tesatura. In rest, ai liber la detalii. Acelasi lucru l-a facut si Gwen Stefani care se bucura de comoditatea pe care i-o dau aceste incaltari, mai ales atunci cand iese la plimbare cu cei mici.



Accesorii boho


Combinatia dintre lemn si metal este perfecta in aceasta vara atunci cand vine vorba despre accesorii. Margelele lungi, in acelasi stil hippie, confectionate din lemn stratificat in tonuri de pamant, ii completeaza modelului Elle Macpherson intreaga tinuta. (poza pe pagina 2)
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ileana.voicu pe 15 Iun 2010, 14:25
    corectat

    Buna, Annemarie Multumesc pentru comentariu. Am corectat greseala. O zi buna

    0
    0

  • Annemarie pe 15 Iun 2010, 14:03
    O mica greseala

    Nu cumva era Jessica Simpson?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod