Piese vestimentare obligatorii in aceasta vara




Bratari metalice


Daca tot suntem la capitolul accesorii, este important ca in acest sezon, din caseta ta de bijuterii, sa nu lipseasca bratarile din metal. Ideal este sa porti multe pe o singura mana, iar efectul o sa fie cel scontat. Intre ele, poti sa pui si bratari din margele sau din lemn, iar seara ta la piscina sau la club va fi una aranjata din punctul de vedere al accesoriilor. Ca sa-ti exemplific, am ales-o pe Ashley Tisdale.



Pantalonii creion


Ei bine, acest model a revenit in moda si bine a facut. Este adevarat ca trebuie sa ai o silueta oarecare ca sa imbraci acest model de pantaloni, insa, in ciuda acestui fapt, indiferent de cum arati, trebuie sa-i incerci. Aranjeaza tinuta, sunt o declaratie de stil, iar outfit-ul tau va fi completat perfect de acesti pantaloni sic. Priveste-o pe Khloe Kardashian si o sa-mi dai dreptate.



Fuste vaporoase, viu colorate


Cu toatele stim ca fustele si rochiile sunt perfecte pentru sezonul cald. Bietii barbati... Respectand aceasta idee, designerii s-au gandit ca pentru aceasta vara sa creeze modele vaporoase, simple, comode si de efect. Secretul care te va scoate din anonimat este materialul din care este realizata piesa vestimentara. Alege o matase sau tul, de preferinta in culori vii. Uite ce bine ii vine o astfel de piesa vestimentara actriei Molly Sims.



Vesnicele tricouri lejere


Pot fi purtate la blugi, la colanti sau la pantalonii scurti. T-Shirt-urile, asa cum le place americanilor sa le spuna, sunt perfecte in orice ocazie. Sfatul nostru este sa faci un mic inventar in dressing si, daca nu gasesti o astfel de piesa vestimentara, ar trebuie sa dai o raita prin magazine ca sa ti-o achizitionezi. Beyonce a gasit secretul succesului.



Palariile, intre util si chic


Nu trebuie sa-ti fie rusine, uita de mentalitatea ca numai de la o varsta incolo se pot purta palarii. Aceasta conceptie este invechita si total nepotrivita in zilele noastre. Alege o palarie din rafie, este cea mai potrivita sa te fereasca de caldura de afara. In plus, in functie de cum este accesorizata, o poti adapta oricarei ocazii. La plaja, la plimbare, la intalnire sau la petreceri, aceste accesorii pot face diferenta. Diane Kruger a inteles acest lucru, iar funda neagra i-a dat eleganta de care avea nevoie.



Foto: People
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ileana.voicu pe 15 Iun 2010, 14:25
    corectat

    Buna, Annemarie Multumesc pentru comentariu. Am corectat greseala. O zi buna

    0
    0

  • Annemarie pe 15 Iun 2010, 14:03
    O mica greseala

    Nu cumva era Jessica Simpson?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod